Arama sonuçlarınız

1. @yakup@

discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır ilginize çok tşkler ederim çok işe yaradı verdiğiniz bilgiler

2. @yakup@

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır ilginize tskler merakla bekliyorum
  3. @yakup@

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır SALLTGM94YA276299 tskler

4. @yakup@

Ynt: discovery 2 td5 orjinal webasto sistemi nasıl çalışır serdar bey borusan dan kaydı yok yani özel getirtilmiş bir araç olduğunu söylediler ve webastonun da -5 dereceden sonra otomatik çalışabileceği gibi farklı şeyler söylediler ama emindeğiller tşkler
  5. @yakup@

mrb yeni almış olduğum 2000 model discovery aracımda orijinal webasto bulunmakta ama nasıl devreye giriyor bilmiyorum konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. TEŞEKKÜRLER... Ayrıca resimlerde de görüldüğü gibi aracın üst çıtaları arka sona kadar gidiyor ve aracın içinde harici bir tavan klima...

6. @yakup@

xj yükseltme kiti

Ynt: xj yükseltme kiti mrb yaklaşık 12 santime kadar yükseltilebiliyor ve sorun olmuyor tabiki araç üzerindeki denge kolları ile oynama yapılmak şartı ile

7. @yakup@

Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1

Ynt: Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1 güncel
  8. @yakup@

Ynt: Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1 aracımın yeni fiyatı 21.000 tl
  9. @yakup@

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı BN TŞK EDERİM İYİ GÜNLER DİLERİM SAYGILAR

10. @yakup@

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı slm onur bey ben yakup inanın halatı sarma işini defalarca düşündük vinç 0 bağlantı olarak yapılsaydı sarmahalinde ayaklara ve üst gergi kollarına aşırı yük binerdi ama ben halatın sarılırken kullandığı boşluşu vinç ayaklarını ve üst gergi...

11. @yakup@

Ynt: Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1 evet xj sattığıma gerçekten pişman oldum disco oynamak için ağır geliyo biraz işin aslı
  12. @yakup@

Ynt: Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1 gncel

13. @yakup@

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı buda arka tanponu yapmak için yol açmak herhalde deyilmi erdem ;)
  14. @yakup@

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı ERDEM TŞK EDERİM AMA ACELE ETMEMİŞ OLSAYDIN İNANIYORUMKİ ORTAYA DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜDE ÇIKABİLİRDİ AMA NEYSE BOL ÇAMURLU GÜNLERDE KULLAN :)
  15. @yakup@

Ynt: Off-Road Donanımlı Manuel 1998 v8 Land Rover Discovery 1 güncel

16. @yakup@

97 Discovery V8 Rölanti Problemi

Ynt: 97 Discovery V8 Rölanti Problemi SLM sanırım bu sorunlar oldukca fazla sıkıntılar veriyo ve aynı sorun benim aracımdada oluıştu aracı yaklaşık bir ay önce aldım ve motoru yıkattıktan sonra aracım dengesiz çalışmaya başladı ve ekzozundan çıkan duman aşırı göz yakıyordu ve yakıt kokusu çok...
  17. @yakup@

Discovery 1 V8 almak istiyorum, yardım lüfen

Ynt: Discovery 1 V8 almak istiyorum, yardım lüfen slm arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce discovery 1 V8 aldım manuel vites kolu veya tamir takımı lazım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşkler
  18. @yakup@

Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik bende tşk ederim herşeyin hayırlısı diyorum artık

19. @yakup@

Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik aracı artık sattım ama yinede yanlışmı yaptım diyorum çünkü arazide inanılmz güçlü gidişi rahatlığı tam bir makina diyebilirim ama ben çok şehir içi gezdiğim için büyük geliyo o yüzden başka kesinlikle nedeni...
  20. @yakup@

Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik kardeşim 2.5 olması gerekiyo

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri