Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdem57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,146

Etiketler
Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

yunus61' Alıntı:
çok güzel olmuş hayırlı olsun ayrıca ustanın eline sağlık..... aklıma takılan bir soru var tampona eklediğiniz kancalar ne kadar sağlam ?
baya sağlam diyebilirim kançalar makas bağlantı demirinden ince olduğuna bakmayın denemesini yaptık vede şase ayağına bağlı.

çok güzel olmuş hiç bu kadar vinç için güzel montaj görmedim

ERDEM TŞK EDERİM AMA ACELE ETMEMİŞ OLSAYDIN İNANIYORUMKİ ORTAYA DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜDE ÇIKABİLİRDİ AMA NEYSE BOL ÇAMURLU GÜNLERDE KULLAN :smiley:

Güzel günlerde kazasız belasız bol çamurlu kullanmak nasip etsin Allah'ım.ben çok beğendim. Yakup ellerine sağlık.

@yakup@' Alıntı:
ERDEM TŞK EDERİM AMA ACELE ETMEMİŞ OLSAYDIN İNANIYORUMKİ ORTAYA DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜDE ÇIKABİLİRDİ AMA NEYSE BOL ÇAMURLU GÜNLERDE KULLAN :smiley:
tekrar teşekkürler yakup abi ellerine sağlık artık arka tamponu yaparken acele etmem. :smiley: :smiley: :smiley:

altuncu57' Alıntı:
Güzel günlerde kazasız belasız bol çamurlu kullanmak nasip etsin Allah'ım.ben çok beğendim. Yakup ellerine sağlık.
teşekkürler sn. grup başkanımız bir gezi düzenleyinde artık çamurluyalım tamponu:smiley:. bu arada artık erdem çukurunda kalmak yok ;D teşekkürler.

çok şık olmuş, ellere ve emeğe sağlık. Jimny nin hakettiği aksesuarlar bunlar :smiley:

erdem57' Alıntı:
teşekkürler sn. grup başkanımız bir gezi düzenleyinde artık çamurluyalım tamponu:smiley:. bu arada artık erdem çukurunda kalmak yok ;D teşekkürler.
tampon hakkındaki fikrimi söyledim ama şu erdem çukuru hakkındaki fikrimizi değiştirmek zamanıdır diye düşünüyorum en kısa zamanda....

Güzel işçilik. Güle güle kullanın.
Bakım, temizlik veya herhangi bir sorunda vince ulaşmak için tamponun sökülmesi mi gerekiyor?

msenol' Alıntı:
Güzel işçilik. Güle güle kullanın.
Bakım, temizlik veya herhangi bir sorunda vince ulaşmak için tamponun sökülmesi mi gerekiyor?
Teşekkür ederim murat bey vinçe ulaşmak için tampon sökülmesi gerekiyor. Ama bağlantı çivataları sökülmesi kolay yerde olduğu için söküp takmak pratik. Zaten tampon yapım aşamısında günde 6-7 defa söküp taktığımız için buda ayrı bir pratiklik kazandırdı doğrusu :smiley: saygılar...

Çok başarılı buldum, ustanızın ellerine sağlık, çok güzel bir iş çıkardı ortaya...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
Karalı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR