Arama sonuçlarınız

1. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Akkayalar: Bolu'nun 10 km. güneyinde, Mudurnu yolu üzerinde bulunan travertenler, Bolu'nun Pamukkalesi olarak görülmeye değer bir güzelliğe sahiptir. Akkayalardan çıkan maden suyu değişik bir tatta ve 20ºc sıcaklığında olup, modern tesislerde şişelenerek tüketime sunulmaktadır.

2. C

Turkuazoo Dalış

Ynt: Turkuazoo Dalış haklısın tabi arkadaşım ama kağıdında 50 dklık bi dalış diyordu. bakalım en yakın bi şekilde dalış için düşünüyorum aslında
  3. C

Çok Fonksiyonlu Saatler ?

Ynt: Çok Fonksiyonlu Saatler ? magellandaki özelliklerin çoğu var, navigasyon, activity magellan kadar hassa ve kullanışlı hatta bilgisayara bağlayıp rota oluştuma ve yapılan aktivitilerini google earth üzerinden görebilmek bile var. ama tabiki bu özellikler bi saatin içine ığdırıldığı için...

4. C

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme akkayaları görmeden, alabalık çitliklerini ziyaret etmeden, aladağları görmeden, abantta faytona binmeden, ve daha niceleriii
  5. C

Çok Fonksiyonlu Saatler ?

Ynt: Çok Fonksiyonlu Saatler ? ademi arkadaş meraba, bende suunto x10 var ve bence mükemmel bi saat. hatta saatte gps bile var, 1 m doğrulukla çalışıyo. magellan gibi ünlü gpslerden daha hassas. tam bir outdoor saati diyebilirim. bi özelliklerine bak derim ... kolay gelsin

6. C

Turkuazoo Dalış

turkuazoo da dalış yapan arkadaş var mı aramızda acaba? köpekbelıkları bin bir türlü balık çeşiti , eğlenceli olabilir değil mi ?

7. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu HERKESE MERABALAR öle zannediyorum ki burası tam benlik bi site, kuruculara çok teşekkür ediyorum ve arkadaşlara güzel güzel gezmeler diliyorumm :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri