Arama sonuçlarınız

1. U

Opel Frontera Hakkında Yardım

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım http://www.araba.com/2986795/Opel%20Frontera%202.2%2016V forumdada var bakalım pazartesi gidip göreceğiz aracı güzel çıkar ve arabaya ısınırsam bende fortici olucam :)

2. U

Frontera 3.2

Ynt: Frontera 3.2 Merhabalar bende 97 frontera 2.2 almayı düşünüyorum servisi olarak bana verebileceğiniz bilgiler nelerdir acaba çok sorun çıkarırmı ? birde 2.2 motorun küçük geldiği söyleniyor ama ben offroad yapmıyacağım şehir içinde kullanacağım ve yaz aylarında kampa giderken...
  3. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım aracın resimlerini mail adresinize yolladım inceleyin daha detaylı konuşuruz.

4. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Bende üniversitede okuyorum şuanda kayıtlarım var biraz meşgulüm yarın en geç öbürgün bende resimleri buraya koyarım yada direk size yollarım nasıl isterseniz. Selamlar.
  5. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Beyaz frontera sizin sanırım? Forumda bulunan.

6. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım Ticari amaçla kullanılanlarda genelde arkada tek sürgülü kapı olur bizimki aile arabası olduğu için fabrika çıkışı orjinal olarak arkada çift sürgülü kapısı mevcuttur. en kısa zamanda resimlerini koyacağım.

7. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım İyi günler Benim 2004 model 1.3 dizel multijet 60.000 km de çift kapılı bagajı yukarı doğru açılan ticari amaçla kullanılmamış bayan tarafından okula gidip gelmek amacıyla kullanılmış fiat doblom var takas düşünürmüsünüz acaba? Orjinal Ankara arabasıdır hiçbir...
  8. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım yani ben okadar sık araziye çıkmicam yokuşta kalmasın karda yokuş çıksın otobanda 120 yapsın yeter bana.
  9. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım peki 2.2 motor arazi koşullarındamı zorlanıyor yoksa düz yoldada zorlanıyomu?

10. U

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım İlginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum araştırmalarıma devam edeceğim. Yardımlarınızın ve yararlı bilgilerinizin devamını bekliyoruum :)

11. U

İyi günler, Aranıza yeni katıldım ve ilk 4x4 aracımı almak istiyorum forumdaki çoğu yazıyı okudum aklımda frontera ve freelander vardı ikisi hakkındada yazılanları okudum çarpışma testlerini izledim. Frontera freelander a göre daha ii sonuçlar vermiş buda araca ısınmamı sağladı ayrıça ben sizler...
  12. U

İyi günler, Aranıza yeni katıldım ve ilk 4x4 aracımı almak istiyorum forumdaki çoğu yazıyı okudum aklımda frontera ve freelander vardı ikisi hakkındada yazılanları okudum çarpışma testlerini izledim. Frontera freelander a göre daha ii sonuçlar vermiş buda araca ısınmamı sağladı ayrıça ben sizler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri