Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?
bendede var bir uydurma 63 işin içine girdikce canım sıkıldı araştırdıkca orjinaline sadık kalmak varmış dedim kendimce yani toplamalık alıcam şimdi kendime bir tane bendekini satıcam bakalım nasipse ;)
Ynt: CJ5'im için Üst Tente Hakkında
arac kasa ve görünüm olaarak sınıf bir arac üzerinde 1600cc ısuzu dizel motor var .4x4 çalışır durumda mersedes direksiyon kutusu ön düzene ayrı bir güzellik katmış.ramazan bayramında aldım 2000 km yol yaptık kara oğlanla inan ne su ne yağ gram...
Yeni Üye
--------------------------------------------------------------------------------
1963 model willys yeni aldım .takdir edrsiniz kış geliyor buralarada kar yağıyormuş.maden firmasında çalışıyorum ben ve dağlık arazi kar ve yagmur çok olurmuş buralarda ilk sorum bestop tentemi...
1963 model willys yeni aldım .takdir edrsiniz kış geliyor buralarada kar yağıyormuş.maden firmasında çalışıyorum ben ve dağlık arazi kar ve yagmur çok olurmuş buralarda ilk sorum bestop tentemi alayım yoksa hardtop mu bılemiyorum birde fiyatlarının baya pahalı oldugunu duydum ikinci el temiz...