Arama sonuçlarınız

1. chipss

Willys Sahipleri Burada Buluşalım

Ynt: Willys Sahipleri Burada Buluşalım bunlar satılacak güzel bir m38 restore edilecek

2. chipss

68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım?

Ynt: 68 model cj5'e 96 model landrover alt takım uydurdum lastik ne kullanmalıyım? bendede var bir uydurma 63 işin içine girdikce canım sıkıldı araştırdıkca orjinaline sadık kalmak varmış dedim kendimce yani toplamalık alıcam şimdi kendime bir tane bendekini satıcam bakalım nasipse ;)
  3. chipss

CJ5'im için Üst Tente Hakkında

Ynt: CJ5'im için Üst Tente Hakkında arac kasa ve görünüm olaarak sınıf bir arac üzerinde 1600cc ısuzu dizel motor var .4x4 çalışır durumda mersedes direksiyon kutusu ön düzene ayrı bir güzellik katmış.ramazan bayramında aldım 2000 km yol yaptık kara oğlanla inan ne su ne yağ gram...

4. chipss

cj 5

Yeni Üye -------------------------------------------------------------------------------- 1963 model willys yeni aldım .takdir edrsiniz kış geliyor buralarada kar yağıyormuş.maden firmasında çalışıyorum ben ve dağlık arazi kar ve yagmur çok olurmuş buralarda ilk sorum bestop tentemi...
  5. chipss

CJ5'im için Üst Tente Hakkında

1963 model willys yeni aldım .takdir edrsiniz kış geliyor buralarada kar yağıyormuş.maden firmasında çalışıyorum ben ve dağlık arazi kar ve yagmur çok olurmuş buralarda ilk sorum bestop tentemi alayım yoksa hardtop mu bılemiyorum birde fiyatlarının baya pahalı oldugunu duydum ikinci el temiz...

6. chipss

CJ - 7 HARDTOP ve KAPILAR

Ynt: CJ - 7 HARDTOP ve KAPILAR hala duruyormu satıldımı acaba ve 63 villys se olurmu j5 kupasına sahip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri