Arama sonuçlarınız

1. S

SATILIK 94 MODEL SUZUKİ VİTARA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-dogayi-sevenlere-kusursuz-vitara-91399246/detay

2. S

suziki vitara ve lpg

Ynt: suziki vitara ve lpg sayın SECO51 aracınız ne gibi hata veriyor onları yazarsanız daha iyi olur bence
  3. S

rolantide oksuren vitara... :-)

Ynt: rolantide oksuren vitara... :-) kelebek bogazını temizlettirip denemenizi tavsiye ederim

4. S

2007 Otomatik Suzuki Jimny/ Siyah/Yapılı/Orjinal/85.000km./Takaslı!..21.500TL

Ynt: 2007 Otomatik Suzuki Jimny/ Siyah/Yapılı/Orjinal/85.000km./Takaslı!..21.500TL resim ekleyebilirseniz iyi olur saygılar
  5. S

suziki vitara ve lpg

Ynt: suziki vitara ve lpg arkadaşlar lpg işinde ustanın öneminin ne kadar fazla olduğunu 7-8 usta gezere anlayabildim.hepsi ayrı telden çalıyodu. şimdilerde benim aracım 1 litre lpg ile şehir içi 6.5-7 km şehir dışı 7.5- 8 cıvarında yakıyor. ayrıca lpgyi aldığınız benzin istasyonuda o kadar...

6. S

suziki vitara ve lpg

Ynt: suziki vitara ve lpg keşke oralara yakın olsam ama ben mersinde yaşıyorum ümraniyeye gitmeme imkan ilginiz için teşekkür ederim

7. S

1.6 JLX arıyorum..

Ynt: 1.6 JLX arıyorum.. benim beyaz 1994 model 5 kapı suziki vitaram var eger isterseniz resimlerini yolluyabilirim masrafsızdır
  8. S

suziki vitara ve lpg

Ynt: suziki vitara ve lpg aracım enjektörlü 5 kapılı olan model
  9. S

suziki vitara ve lpg

arkadaşlar benim 93 model suziki vitaram var lpgye adam akıllı bir ayar tutturamadılar nedir bunun çaresi bilen varsa yol gösterirse sevinirim bu ayar tutmamazlık yüzünden satmayı bile düşünmeye başladım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri