rolantide oksuren vitara... :-)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan duvar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,830

duvar

Yeni Üye
Araba bostayken yutkunuyo. Titriyo... neden olabilir. Motorda yakin zamanda su islemleri yaptirdim.egzos ve emme siboplar degisti. Conta degisti. Silindir kapagina revizyon yapildi. Titreme ve yutkunma azaldi ama gecmedi... bir bilen yardim edebilir mi. Istanbul avrupa yakasinda iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz

Etiketler

Ynt: rolantide oksuren vitara... :smiley:

Suzuki Aksiyon

Telefon: 0212 2864676
Gsm : 0533 4343437
Adres : Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 20.sk. no 636 Maslak / İstanbul.

http://www.suzukiaksiyon.com/Anasayfa

1.6 motor vitaranin sehirici ve sehirlerarasi benzin ve lpg tuketimi ortalama kac litredir... olasi fazla yakit sarfiyatinin sebepleri nelerdir. Genel olarak tavsiyeler nedir. Yardim icin simdiden tesekkurler

standart (off road modifiyesi olmayan ..düz vitez) 1.6 motor vitaranin sehirici tüketimi 10 lt dir İstanbul trafigi için..benzin

12-13 lt de lpg tüketir..

otomatik vites ise %15-20 + olarak ilave edin derim..

Istanbul avrupa yakasinda iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz >> tavsiye verdik ne oldu baktırdınızmı ..?

>>>.egzos ve emme siboplar degisti. Conta degisti. Silindir kapagina revizyon yapildi. aracınıza yarım motor yapılmış ne olduğu bilemeyen bir ustacık tarafından ..??

rolantıde tıtremesi eyvallah diyelim gidişi çekişi ,yakışı nasıl ..???

calışırken bir pense ile ceyrana carpılmadan 4 bujiyide tek tek çekin..herçekildiginde calışmasında bir şaskınlık gözlemlemelisiniz.. bujiyi çektıginiz halde de normal çalışan piston var ise sorun ondadır..buji yada kabloları olmadı distiribitörde bir numara var demektir..

bogaza giren cıkan hortumlarda ince bir delik yada cıkık bir hortumdan dolayı hava ..vakum..kacagı vardır..!!

sibob ayarı iyi olmamış olabilir..

saat ile her pistonun komprosörüne bakılmalıdır..

senteye bir göz atılmalıdır..

obd soketinden makinaya baglatıp muhtelif sensörlerinde arıza yazmışmı..? her şey normalmi bunlara bakıp da bir yol cizilebilir..

tüm..>>> bunları sizin motorunu zu söken takan ustacık yapamıyor demektir..

doğru adres aracınızı bilen tanıyan yapabilen bir ..servis..

o da ...etkili servistir..bilemedin yetkili servistir..ama asla ustacıklar degildir derim.. ;) :smiley:

duvar' Alıntı:
1.6 motor vitaranin sehirici ve sehirlerarasi benzin ve lpg tuketimi ortalama kac litredir... olasi fazla yakit sarfiyatinin sebepleri nelerdir. Genel olarak tavsiyeler nedir. Yardim icin simdiden tesekkurler
1,6- 16 Valf- düz vites- standart vitara'nın şehir dışı tüketimi 6.5 lt /100 km,
şehir içi tüketimi 9.6 lt/100 km.

ustaya gittim :D sorunu çözdüm :D mutluyum :D teşekkür ederim :D

enjeksiyon bobininde sıkıntı varmış. ama her ihtimale karşı buji kablosunu da değiştirdik...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.