Arama sonuçlarınız

1. H

110 cc Atv

Ynt: 110 cc Atv Ben kanuni marka 100 cc atv kullandım otomatik olması dezavantaj düşük cc de yokuşlarda bazen hiç çıkamıyor.Olabilidğince yüksesk cc almaya çalışın özellikle atv + vites şart yoksa gitmiyo.

2. H

1. İzmir Motosiklet Festivali (29 - 31 Temmuz 2011)

Ynt: 1. İzmir Motosiklet Festivali (29 - 31 Temmuz 2011) İlk festivali başarıyla geride bıraktık.
  3. H

1. İzmir Motosiklet Festivali (29 - 31 Temmuz 2011)

1.İZMİR MOTOSİKLET FESTİVALİ PROGRAMI . 28 temmuz Perşembe Sabah saat 09.00’dan itibaren katılımcıların karşılanması kayıt yapılması Kamp alanında görevliler esliğinde misafirlerin duzeninin sağlanması Gün boyunca Dj performansı ile band yayın ve barkovizyon gosterileri Saat 19.00 – 01.00...

4. H

İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?...

Ynt: İstanbul'da Yaşamak İstemiyorum!... Peki ama Neresi?... Ben bildiklerimi yazıyım Eski Foça=Olabilir fena sayılmaz Mordoğan=Yolu çok virajlı tatil olabilir ama yoldan bence kaybediyor.Bilmiyorum yeni yol oldumu duymadım ve sanmıyorum ama. Seferhisar=Güzel yaşanılabilir sakin. Kızınızın...
  5. H

Amatör Macro Denemeleri

Ynt: Amatör Macro Denemeleri Yeni çekimlerim.

6. H

Çadır Analiz Sonuçları

Selamlar çadır alıcam ama yeterice karmaşık bilgilere ulaşmak zor bende diyorumki herkes bu başlık altına kullandığı çadırı artı ve eski özelliklerini yazsın başka bişey yazmayın böylece kullanılan çadırların genel bir analizi çıkar ortaya.İhityacı olanda bakar beğenir ona göre gider alır...

7. H

Ducati Multistrada 1200 vs KTM SMT vs BMW GS vs Triumph Tiger 1050 ( Video )

Ynt: Ducati Multistrada 1200 vs KTM SMT vs BMW GS vs Triumph Tiger 1050 ( Video ) En baba tournig motorları karşılatırmışlar ama ingilizcem olmadığı için yorumlarını anlamadım.Ducati 4 farklı sürüş pozisyonu sunuyor.Yeni model farklı çizgilere sahip.Benim favorim ducati.
  8. H

Amatör Macro Denemeleri

Makinam daha fazal yakınlaşmama izin vermediğinden bu kadar yakınlaşa bildim.Samsung es 17
  9. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar Asıl ve en büyük ilgi alanım motosikletler. Bu na ek olarak forumunuzdaki her alan ilgi alanımda denebilir. :D Doğayı ve yaşamayı çok seviyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,010
Kayıtlı Üye Sayımız
166,758
Kaydolan Son Üyemiz
yasayanefsane

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri