Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Vx80 ya da Vx100 Almak İstiyorum
evet abicim bu daha başlangıç oralarda ne eteplar var görmen lazım o etaplara hayran olmayan kalmadı herkezi bekliyoruz
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
Cihanulker 10 Land cruiser sahibi No Kesin degiştirelemez..
aozturk 11 Land cruiser sahibi No Kesin degiştirelemez..
altay41 12 Land cruiser sahibi No Kesin degiştirelemez..
Redline 13 Land cruiser sahibi No...
Ynt: Ordu Fatsa, Perşembe Yaylası 7. Jeep Festivali (27-28 Haziran 2009)
ugur tuglun arkadaşım ben bulent biz orda son arabayı çekmeye calışırken çift kabinli toyota baktımki star alanında bir kalabalık var aracı çekdik ve star alanına gittim bir tartıma var hemen araya girdik ve karar aldık 1...
Arkadaşlar bence yanlış yapıyorsunuz ikili polimik yapıyorsunuz.Bunları buralara taşımıyalım arkadaşlara ayıp oluyor sınıf ayrımına gelinca bu kararı alırken herkez ordaydı bunla ilgili yorumlar yanlış.cezan sana gelince...
arkadaşlar ben sinop altarnatif sporlar kulübün den bulent emegi gecen herkeze teşekkurler oncelikle yarışlarda zamanlamayı tutan bendim kimsenin aklına bir şey gelmesin. Goktuğ arkadaşımın yazdıkları aynen...
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 3.Yarış (12 Nisan 2009)
nihat abide orman 2 de yan yattı arda bursa plotu oda son orman etabında 3.4 takla atarak yarış dışı kaldı ve bizi korkuttu allah dan canlarında bir şey yok onlara gecmiş olsun diyorum cok iyi gidiyordular
Ynt: Türkiye Off-Road Şampiyonası 3.Yarış (12 Nisan 2009)
aromanın aracları 2 kez takla attı hem orman da hem seyircide ankara plotlarından pejeroyla himmet abi bursa plotlrındandan arda 2nolu kapının cıkışında an yattılar ama onemli birşey olmada kaldırdık ve devap ettiler birde 17 nolu araç...
Ynt: Sinop-Ayancık İnaltı Mağarası Akgöl Gezisi (29-03-2009)
timur abi ellerine saglık ama sen cok kotü bir adamsın giderken bizi neden çagırmıyorsun. birde tugsan senin araba buralarda geziyordu yakaladım
Ynt: Sinop Tavşan Adası Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)
evet gezenbilir ailesi bizden bukadar yorumlarınızı bekliyoruz. Engin hocam gereğini timur abi soylemiş benim bir şey dememe gerek yok heralde
Ynt: Sinop Tavşan Adası Off-Road Gezisi (15 Şubat 2009)
evet evgin hocam bizim cj ler biraz sorunsuz hepsi bakımdan yeni cıkdı ama içimizdeki en muntazam adam timur abi adamda yok yok sende bilirsinya
Ynt: Gaziantep Çamlıtepe Off-Road Keşif Gezisi (01 Şubat 2009)
goktug ordada ortamı yapmışsın valla helal olsun bizim şanzuman işini salladın ama olsun