Arama sonuçlarınız

1. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ya bakıyorum da ne kadar güzel, ne enteresan insanlar görüyorum. vallahi yetişemeyeceğimden korkuyorum :) hepinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. hoşgeldiniz, hoş ettiniz.. :)

2. O

Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir..

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. jazznt merhaba, planımı gerçekleştirmek üzereyim. p.tesi pasaport süremi uzatıp ist.a geçiyorum oradan bileti alıp en kısa sürede yola çıkıcam. ve sanırım hindistan'a uçak ile geçip gerisini karayolu ile ilerleyeceğim. şu an eur 420.- bilet var...
  3. O

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. corrado41 merhaba, ilgi ve alakan için minnettarım .. Hepsini inceliyorum. saygılar.

4. O

Ynt: Orta ve Uzakdoğu'ya ..Yol, akıl, fikir.. Sn. Melih Kara, İyi niyet ve güzel dileklerin için çok teşekkürler.. Corrado41, Sağladığı ekonomi yanında çekilecek çile olmadıına dair ben de bi çok tavsiye aldıım. Gezginrocker ile beni tanıştırdığın için teşekkürler..Kendisine de sevgiler :)...
  5. O

Herkese Selamlar, Ekim ortası ilk durak Hindistan olmak üzere, Thailand, Laos, Kamboçya, Malezya vs. bölgelere kışı geçirme amacı ile yola çıkacağım. Zaman problemim olmadığı için seyahatimi en ucuz şekli ile ve ''yolda'' gerçekleştirmek istiyorum. Tecrübesi olan arkadaşların Hindistan'a tren...

6. O

Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar mesnevi - abdulbaki gölpınar yorumunu tavsiye ederim. aynı amaç ile ; Kuşların diliyle ( mantıkul tayr ) Feridun attar bunu da yapı kredi yayınlarından edinmeniz önemle tavsiye.. Sevgiler, saygılar..

7. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler Alp Bey, İmkansız demeyin, hayat sürprizlerle dolu.. Saygılar / Serhat
  8. O

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Serhat, 1,5 sene önce doğduğum şehir İstanbul'u terkedip Bodrum'a yerleştiğimde, evet yaşamak istediğim yer burası demiştim ! Bugün farkına varıyorum ki ; burası yaşamak istediğim yerden ziyade yola çıkış noktammış .. Ekim ortası kışı geçirmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri