Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motorunuz Nedir?
Varedorocular grup kurmuşlar onu okuyorum internetten. Transalpcilerin de böyle bir grubu varmı yoksa karışık motorsikletçi dostlar grubumu kastetiğiniz. Benim sevdiğim bir kardeşim var aynı zamanda aldık Transalpleri dediğim gibi arada bir çıkıyoruz Trakya yollarına...
Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları
Yeni başlayanlar için güzel bir kitap.Gerçekten rahat okunuyor. Türkiye denizlerinde dolaşmak için Sadun Hoca nın Vira Demir i ve Rod Heikell ın kitabı ideal. Ben 43 feet lik teknemle 13.08.2010 da Ataköy marinadan çıkıp...
Ynt: Motorunuz Nedir?
Herkese merhaba, bende 2009 Transalp 700 var. Çok az şehir içinde ve biraz da Çatalca köylerinde turladım. Biraz acemilik var yavaş yavaş ısınacağız inşallah. :)