Arama sonuçlarınız

1. LuckyLuke

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Varedorocular grup kurmuşlar onu okuyorum internetten. Transalpcilerin de böyle bir grubu varmı yoksa karışık motorsikletçi dostlar grubumu kastetiğiniz. Benim sevdiğim bir kardeşim var aynı zamanda aldık Transalpleri dediğim gibi arada bir çıkıyoruz Trakya yollarına...

2. LuckyLuke

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sadun Hoca nın bu cümlesini sizin sayenizde öğrendim. Açıkcası etkilendim. Teşekkürler.
  3. LuckyLuke

Ultra Çapa Kullanan Var Mı?

Ynt: Ultra Çapa Kullanan Var Mı? Güzel çapa. Bende 27 Kg lık olanı var. Memnununum. Hala almadıysanız öneririm :)

4. LuckyLuke

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Yeni başlayanlar için güzel bir kitap.Gerçekten rahat okunuyor. Türkiye denizlerinde dolaşmak için Sadun Hoca nın Vira Demir i ve Rod Heikell ın kitabı ideal. Ben 43 feet lik teknemle 13.08.2010 da Ataköy marinadan çıkıp...
  5. LuckyLuke

İleri Trim Teknikleri

Ynt: İleri Trim Teknikleri Çok güzel anlatmışsınız. Elinize sağlık.

6. LuckyLuke

Seyir Öncesi Hazırlık Ve Yelken Seyri

Ynt: Seyir Öncesi Hazırlık Ve Yelken Seyri Güzel eklemeler. Kendi adıma yararlandım. Teşekkürler.

7. LuckyLuke

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Herkese merhaba, bende 2009 Transalp 700 var. Çok az şehir içinde ve biraz da Çatalca köylerinde turladım. Biraz acemilik var yavaş yavaş ısınacağız inşallah. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri