Arama sonuçlarınız

1. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı aynı duyguları paylaşmak güzel..

2. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı :) canım arkadaşım benim orda kullandığım cümle espri mahiyetinde keşke o seviyede olabilsem bende onun gayreti içindeyim ama yinde teşekkür ederim :)
  3. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Harika İsmail bey çok mutlu oldum.. Teşekkürler..

4. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Beni anlayabilmenize sevindim. auto modda çekim yapmak mak. haksızlık olur, yazık olur bunun farkındayım . "DSLR fot. para isteyen, emek isteyen zor ve titiz olunması gereken bir uğraştır." demişsiniz. gönül verdikten sonra bütçede ayarlanır,zamanda,sabırda yaratılır :):)
  5. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Çok teşekkür ederim İsmail Bey. En kısa zamanda gitmeyi düşünüyorum. Kurs sürecinde ya da sonrasında yine yardımlarınızı esirgememeniz ümidi ile :)

6. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Çok haklısın, aynen katılıyorum. Sadece bir şey sormak istiyorum. "eğer ciddi boyutta herhangi bir sanatı yapıyorsak" demişsin, peki bu sorumluluk yapılan sanatın ciddi boyutuyla mı ilgili? Yani ciddi boyutta herhangi bir sanatı yapmıyorsak böyle bir sorumluluğumuz...

7. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Teşekkür ederim İsmail bey. Ankara'da yaşıyorum. Bahsettiğim gibi temel amacım daha fazla keyif almak için hangi yolları izlemeliyim. Bu işin eğitimini almak tabi ki de en doğru başlangıç. Eğer Ankara'da bildiğiniz kurslar varsa paylaşımlarınızı bekliyorum.
  8. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı :) haklısın işin belki teori kısmı öyledir. fakat ben bunu bir başkasının takdirini almak için ya da bir ödev olarak görmüyorum. mesela yağlı boya resim yapıyorum bir eğitimini almadım hiç bir tecrübem yok fakat yaptığım her resmin bana verdiği haz tarif edilmez bir...
  9. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Neden çektin? sorusuna kalkıp "fotoğraf çekmeyi seviyorum" ya da "o anı ölümsüzleştirmek için çekiyorum" cevabını verenler kadar basit değil benim hissettiklerim. her çektiğim fotoğrafta kendi yansımamı görüyorum benden izler taşıdığını hissediyorum. ayrıca çok iyi...

10. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı aslında başlangıç olarak nikon d90 ya da canon 550d diyenler oldu fakat yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. makinam ve ben bir bütün olmak istiyorum o beni ben onu kabullenmeliyim:) yanlış bir tercih hem beni fot. soğutabilir hem de mak.'ya yazık olur:)

11. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı ..
  12. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

13. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

14. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı ok! ama dürüst olalım yorum yaparken, her türlü eleştiriye açığım :)
  15. fulyaky

emekleyen fotoğrafçı

benim inanılmaz derecede fotoğrafa ilgim var. ayrıca kendime olan özgüvenim had safhada :) kendi çektiğim resimlere de hayranlığım tartışılmaz :) bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum,tabi bi anda sihirli değnekle olucak değil o yüzden kendimi geliştirmek adına neler yapabilirim nerden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR