Arama sonuçlarınız

1. M

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM cj5 ilr willys'in arasında çok benzerlik var. ancak kupanın hiçbiryeri ile oynanmadı sadece çadırın oturması için ön siperlik cj5, ayrıca konsol cj5 benzeri hale getirildi, ayrıca konsölün resmini de koyacağım, konsol ahşap kaplama yapıldı. bir bakıma konsöl de CJ5 deği...

2. M

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM hidrolik direksiyon koymak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Ön aks ve direksiyon sistemini olduğu gibi değiştireceğim, ha birde frenleri westinghouse yapacağım tüm bunların maliyeti ne olur acaba ? Birde bu konuda çıkma sistemleri (SÖZÜNÜ ETTİĞİM) nereden...
  3. M

BENİM WILLYS'İM

Ynt: BENİM WILLYS'İM beğenilerinize sunarım

4. M

BENİM WILLYS'İM

Arkadaşlar yeni topladım. Hemen hemen herşeyini sıfırladım. Sadece ön konsolunu cj5 benzeri yaptım. Lastik ebatlarını da hariç tutarsak diğer kısımları tamamen orijinaldir.
  5. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? FZR 600

6. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? DL 650

7. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Yamaha FZR 600 ve Suziki V-Storm DL 650 model iki adet motorum var. Her ikisinide çok seviyorum.
  8. M

winç tamponu ön ve arka cj

Ynt: winç tamponu ön ve arka cj Merhaba ön tampon alabilirim cep telefonum 05322758569 ararsanız memnun olurum. Veya telefon numarası veririseniz bende arayabilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri