BENİM WILLYS'İM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MEHMETVOLKAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,342

MEHMETVOLKAN

Yeni Üye
Arkadaşlar yeni topladım. Hemen hemen herşeyini sıfırladım. Sadece ön konsolunu cj5 benzeri yaptım. Lastik ebatlarını da hariç tutarsak diğer kısımları tamamen orijinaldir.

Resim 009.jpg

Etiketler

Ynt: BENİM WILLYS'İM

hidrolik direksiyon koymak istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Ön aks ve direksiyon sistemini olduğu gibi değiştireceğim, ha birde frenleri westinghouse yapacağım tüm bunların maliyeti ne olur acaba ? Birde bu konuda çıkma sistemleri (SÖZÜNÜ ETTİĞİM) nereden bulabilirim ?

73083_466455824336_628529336_5145680_6686923_n.jpg

güzel bir iş çıkarmışsınız tebrikler.yapacağınız diğer işler için ulus otomotivle temasa geçin.mutlaka yardımcı olacaklardır.tel.0212 238 03 50

cj5 ilr willys'in arasında çok benzerlik var. ancak kupanın hiçbiryeri ile oynanmadı sadece çadırın oturması için ön siperlik cj5, ayrıca konsol cj5 benzeri hale getirildi, ayrıca konsölün resmini de koyacağım, konsol ahşap kaplama yapıldı. bir bakıma konsöl de CJ5 deği. Diğer aksamları yani yürüyeni, motoru, şanzuman, dörtçekeri ne bileyim diğer herşeyi tamamen orijinal. ha unutmadan bir de stoplar değişti.

siz bu aracın döşeme - tente işlerini çine de murat yıldır a mı yaptırdınız?, ben kendi aracımı teslim almaya gittiğimde orada sırada bekliyordu ve aracı incelemiştim.

MEHMETVOLKAN' Alıntı:
Arkadaşlar yeni topladım. Hemen hemen herşeyini sıfırladım. Sadece ön konsolunu cj5 benzeri yaptım. Lastik ebatlarını da hariç tutarsak diğer kısımları tamamen orijinaldir.
Kendi orijinal ön cam çerçevesi duruyor mu acaba?Duruyor ve iyi durumda ise satmayı düşünürmüsünüz?

jip güzel yapılmış iyi günlerde kullanın ,arabaya baktığımda cj 5 olarak görünüyör.

renk olayı bıtırmış zaten beyaz aracı her zaman başka sevmışımdır guzel gunlerde bol bol camurlanmanız dılegıyle

KARDEŞ ARABAN ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLAN...AMA SANA TEK SÖYLEYECEĞİM FAZLA MEKANİĞİNİ KURCALAMA KUPA VE AKSESUARA BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM AMA TECRÜBELERİM VE KABUL EDERSEN USTALIĞIM SAYESİNDE SAKIN MEKANİĞİ FAZLA BOZMA......... FRENLERE VESTENAHUS TAKMA SADECE ÖN FREN TABLALARINI 100 LUK ARAZİLİ DODGE 5 BİJON TİPİ TAK YETER FRENE BASAMAZSIN. :eek: :eek: :eek:DİREKSİYONA GELİNCE MERSEDES DİREKSİYONU TAK HİDROLİK DİREKSİYONU ARATMAZ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Resim 008.jpg

ismail55' Alıntı:
KARDEŞ ARABAN ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLAN...AMA SANA TEK SÖYLEYECEĞİM FAZLA MEKANİĞİNİ KURCALAMA KUPA VE AKSESUARA BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM AMA TECRÜBELERİM VE KABUL EDERSEN USTALIĞIM SAYESİNDE SAKIN MEKANİĞİ FAZLA BOZMA......... FRENLERE VESTENAHUS TAKMA SADECE ÖN FREN TABLALARINI 100 LUK ARAZİLİ DODGE 5 BİJON TİPİ TAK YETER FRENE BASAMAZSIN. :eek: :eek: :eek:DİREKSİYONA GELİNCE MERSEDES DİREKSİYONU TAK HİDROLİK DİREKSİYONU ARATMAZ :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
DİREKSİYON ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

SAM_1992.jpg

ismail55' Alıntı:
Ismail uSTAŞ

Doç ile willys arasında tablada ne fark varş sadece önler yeterli mi? Doç ların göbek çapı willyden küçük değilmi? Teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.