MEHMETVOLKAN
Yeni Üye
Arkadaşlar yeni topladım. Hemen hemen herşeyini sıfırladım. Sadece ön konsolunu cj5 benzeri yaptım. Lastik ebatlarını da hariç tutarsak diğer kısımları tamamen orijinaldir.
Kendi orijinal ön cam çerçevesi duruyor mu acaba?Duruyor ve iyi durumda ise satmayı düşünürmüsünüz?MEHMETVOLKAN' Alıntı:Arkadaşlar yeni topladım. Hemen hemen herşeyini sıfırladım. Sadece ön konsolunu cj5 benzeri yaptım. Lastik ebatlarını da hariç tutarsak diğer kısımları tamamen orijinaldir.
DİREKSİYON :ismail55' Alıntı:KARDEŞ ARABAN ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLAN...AMA SANA TEK SÖYLEYECEĞİM FAZLA MEKANİĞİNİ KURCALAMA KUPA VE AKSESUARA BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM AMA TECRÜBELERİM VE KABUL EDERSEN USTALIĞIM SAYESİNDE SAKIN MEKANİĞİ FAZLA BOZMA......... FRENLERE VESTENAHUS TAKMA SADECE ÖN FREN TABLALARINI 100 LUK ARAZİLİ DODGE 5 BİJON TİPİ TAK YETER FRENE BASAMAZSIN.![]()
![]()
DİREKSİYONA GELİNCE MERSEDES DİREKSİYONU TAK HİDROLİK DİREKSİYONU ARATMAZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FRENLEEEER :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(ismail55' Alıntı:DİREKSİYON ::
:
:
:
:
:
![]()
Ismail uSTAŞismail55' Alıntı:KARDEŞ ARABAN ÇOK GÜZEL MAAŞALLAH GÜLE GÜLE KULLAN...AMA SANA TEK SÖYLEYECEĞİM FAZLA MEKANİĞİNİ KURCALAMA KUPA VE AKSESUARA BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM AMA TECRÜBELERİM VE KABUL EDERSEN USTALIĞIM SAYESİNDE SAKIN MEKANİĞİ FAZLA BOZMA......... FRENLERE VESTENAHUS TAKMA SADECE ÖN FREN TABLALARINI 100 LUK ARAZİLİ DODGE 5 BİJON TİPİ TAK YETER FRENE BASAMAZSIN.![]()
![]()
DİREKSİYONA GELİNCE MERSEDES DİREKSİYONU TAK HİDROLİK DİREKSİYONU ARATMAZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()