Arama sonuçlarınız

1. anotherpoint

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? 2006 Yamaha FZ6 31.000 deyiz. Devam ediyoruz. :P

2. anotherpoint

Auto Show 2008 (10-19 Ekim)

Ynt: Auto Show 2008 (10-19 Ekim) Evet Egemen bey. soylediginiz gibi 1700 Euro sadece denizcilik icin gecerli. Her sektore farkli fiyatlandirma uygulaniyor. Otomotivde bilmiyorum net olarak ancak mobilya sektorundeki fiyatlar olsa koca bi hollü kapatabilirdik :) saygilar.
  3. anotherpoint

1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008)

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) cok basarili bi organizsyon. emegi gecen ve katilan herkese tesekkurler. her ne kadar katilmamis olsak ta insanlarin yuzunden akan memnuniyet karelere yansimis. :) bi sonraki organizasyonda birlikte olmak dilegiyle. :)

4. anotherpoint

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) ozendik walla :(
  5. anotherpoint

Ynt: 1. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (28-29 Haziran 2008) Merhabalar arkadaşlar. Etkinlikten son dakikada haberim oldu. (zaten yeni üyeyim) Bi aksilik olmazsa Pazar günü katılmak istiyorum. Listeye eklemeyin, gelebilirsem sürpriz olur. :) Hepinize iyi eğlenceler, (katılırsak bize de...

6. anotherpoint

Tavsiye Edeceğiniz Scooter?

Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Scooter? yamaha cygnus rs 125cc lik bir scooter. tum ihtiyaciniz karsilayabilir diye dusunuyorum. kucuk goruntusu altindaki 125 cc gorenleri sasirtan pozisyonlara sokabiliyor. su an itibariyle 2400-2900 ytl aralarinda. tabi arkadaslarin soyledigi diger motorlari da es...

7. anotherpoint

Doğada Kamp Yerleri

Ynt: Doğada Kamp Yerleri arkadaslar bursa bolgesinde misler gibi ayni zamanda bakir ve isteklerinizi karsilayabilecegini dusundugum kamp mekanlari mevcut. yardimci olabilirsek ne ala ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri