Auto Show 2008 (10-19 Ekim)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan __ C J 7 __ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,533

__ C J 7 __

Zirve
Yer
İstanbul + Trakya
beklenen gün geldi auto show 2008 10-19 ekimde :D

HaberGorBResimaspx.jpg

Etiketler
autoshow
Yeni model otomobiller Türkiye’de ilk kez 12. Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow’da tanıtılacak. Otomobil üreticilerinin 2009 model araçlarını görücüye çıkaracağı Autoshow 2008’de Porsche, Ferrari, Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Chrysler ve BMW gibi ünlü markalar yer alacak.

Otomobil meraklıları 09-19 Ekim 2008 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde Autoshow Fuarı’nda buluşuyor. Otomotiv sektörünün iş hacmini artırma amacı güden fuar, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Derneği OICA akreditasyonuna sahip. Autoshow, İstanbul Fuarcılık tarafından OICA ve Otomotiv Distribütörleri Derneği ODD desteğinde düzenleniyor.

- 200 FİRMA KATILIYOR

İlgiyle takip edilen, Paris ve Cenevre’nin ardından alanında dünyanın üçüncü büyük fuarı olan Autoshow’a bu yıl 200’e yakın firma katılacak. 120.000 m² alanda düzenlenecek organizasyona 650 bin ziyaretçi bekleniyor.

- 45 MARKA YER ALACAK

Uluslararası Otomobil Fuarı Autoshow’da 45 marka farklı ürünleriyle yer alacak. VW, Porsche, Ferrari, Maserati, Lancia, Alfa Romeo, Saab, Chevrolet, Lamborghini, Bentley, Seat, Audi, Skoda, Mercedes Benz, Smart, Chrysler, Volvo, BMW, Mini, Land Rover, Jaguar, Toyota, Dacia, Nissan, Renault, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Daihatsu, Suzuki, Citroen, Kia, Fiat, Subaru, Proton, Ford, Peugeot, Honda, Tata, Ssangyoung, Samand ve Chery fuarda görülebilecek markalar arasında.

Otomobil tanıtımlarında seçkin kişilerinde olacağı Autoshow, OICA fuarları arasında binek otomobillerin sergilendiği iki fuardan biri olma özelliği taşıyor. Diğer fuarlarda otomotiv yan sanayi, ticari araçlar, garaj ekipmanları, motosiklet gibi özel bölümler de yer alıyor.

2006’da 11.si gerçekleştirilen Autoshow’u 622 bin kişi ziyaret etmiş, fuar sadece binek otomobillerin sergilendiği fuarlar arasında 110 bin m² ile ilk sırada yer almıştı.

(alıntıdır)

Oto Show fuarında benim Grand Cherokee'yi bir firma sergilemek istedi. Kabul ettim. Aynı zamanda camdaki ''Gezenbilir'' stıkırı ile reklamımız olacaktı. Fakat kendilerine ayrılan yerin küçük olması sebebi ile son anda vazgeçildi.

Önümüzdeki sene bizim neden standımız olmasın ;)

Jeep34' Alıntı:
Oto Show fuarında benim Grand Cherokee'yi bir firma sergilemek istedi. Kabul ettim. Aynı zamanda camdaki ''Gezenbilir'' stıkırı ile reklamımız olacaktı. Fakat kendilerine ayrılan yerin küçük olması sebebi ile son anda vazgeçildi.

Önümüzdeki sene bizim neden standımız olmasın ;)

üzüldüm be abi ya gezenbilirin baya bi reklemı olacaktı ama başka bi fuarda artık çıkarız ortaya çamurlu jeeplerle (temizde olabilir ;D )

İnşallah arkadaşlar. Seneye bu stand konusunu ciddi ciddi sesli düşünmüştüm. İnşallah elbirliği ile yaparız. 3-5 Araç koyarız. Borko gösterisi ile milleti başımıza toplarız. Doğa severleri kim sevmez :smiley: ..Sağol Egemen kardeşim inşallah.

sizde sağolun
cnr da bu sene m2 si 1700 euro idi
bu fiyat denizcilik sektörü içinmi yoksa genel olarak hep aynımı bilemiyorum.
ben %10 iskonto aldım 10 m2 üzeri yine bir iskonto.
11m2 si 14500 euro idi.
fiyatlar bu şekilde.
hayırlısı olsun...

fuar günü sabah erkenden gider tam kapı girişine parkedersek otopark paralarına ben sponsor olurum ;)

tamam o zaman oldu bu iş her girişe bi gezenbilirci koyduk mu para artar yiyenbilire bile transfer ederiz :p
ayrıca otopark mafyasında yeni bi çığır açmış oluruz ;D
çamurlu ciplerle otoparkçılık yapan grup ;D

Ynt: Auto Show 2008 (10-19 Ekim)

Evet Egemen bey. soylediginiz gibi 1700 Euro sadece denizcilik icin gecerli. Her sektore farkli fiyatlandirma uygulaniyor. Otomotivde bilmiyorum net olarak ancak mobilya sektorundeki fiyatlar olsa koca bi hollü kapatabilirdik :smiley: saygilar.

Ynt: Auto Show 2008 (10-19 Ekim)

Fuarda gezenbilir sticekırlı araçları görmek çok isterim giriş kapısında bakacağım ,bir de oraya gelen üstadlarımız biz yeni üyelere ''gezenbilir'' sticikırlarından verebilirmi acaba...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR