Arama sonuçlarınız

1. hbilkut

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı sağ-sol iç aks var bende

2. hbilkut

Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı

Ynt: Subaru Forester Parça Fiyatları ve Servis İhtiyacı KARGILI mesajını yeni gördüm. Aks işini halletmediysen bende çıkma var.
  3. hbilkut

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı Sayın Ygt^Grand, bence özel mesaj beklemeyin ve bu konudaki tecrübenizi genelden paylaşın. LPG problemlerinden mağdur çok araç sahibi var forumda.

4. hbilkut

Yeşil test soketi

Ynt: Yeşil test soketi Haıyrdır araba nerde?
  5. hbilkut

Yeşil test soketi

Ynt: Yeşil test soketi Denemeyi dusunuyor musunuz? Fan konusuna kafayi taktim. :) Denerseniz haber verin lutfen fanlarin durumumu.

6. hbilkut

Yeşil test soketi

Subarularda şöför tarafında konsolun altında bir çift yeşil ve bir çift siyah soket var. Bunlar normalde birbirine takılı değl. Yurtdışı forumlarda okuduğum kadarıyla test amaçlı kullanılıyor. Yazılanlara göre yeşil soketleri birbirine takarsanız tüm ikaz ışıklarının yanması( problem varsa...

7. hbilkut

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] takip
  8. hbilkut

motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler wikipedia'dan : http://en.wikipedia.org/wiki/Flat-four_engine four-stroke cycle flat-4s have a problem common to all four-cylinder engines: the power strokes do not overlap. With a piston starting its power strokes every 180 degrees of...
  9. hbilkut

Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?

Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı? Peki bunun sorun olduğuna emin misiniz? Motorun güçlü olmasıyla alakalı olabilir mi? Benim aracımda da benzer bir durum var ve ilk başlarda biraz korkuttuysada şimdi rahatsız etmiyor hatta hoşuma gidiyor. Aynı duruma başka güçlü motorlu otomatik...

10. hbilkut

2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11)

Ynt: 2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11) taze geldi

11. hbilkut

Ynt: 2. Ümraniye-Çekmeköy Off Road Gezisi (07.11.11) http://www.youtube.com/watch?v=2t4xcI89Kjo
  12. hbilkut

Konuyu açtım ama bende düzgün foto yok. Fotoğraf çeken arkadaşlardan bekliyoruz. Çok güzel bir gündü. Herkese teşekkürler.

13. hbilkut

Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :)

Ynt: Beyoff oyunları öncesi parkuru ziyaret edip oynasak :) takip
  14. hbilkut

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Ben de subap ayarı gerektiğini düşünüyorum. Siz çözebildiniz mi titreme sorununu?
  15. hbilkut

Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Güven Bey merhaba, nasılsınz? Hatırlarmısınız beni ABB'den bilmiyorum. Atiker neden yaramaz?

16. hbilkut

ikinci el alacaklar dikkat !!!

Ynt: ikinci el alacaklar dikkat !!! Bujileri bugün değiştirdim. LPG performansında alt devirlerde belirgin bir artış oldu. Benzinde ise motor hafif sallanmaya başladı. Egzoz ölçümünü henüz yaptırmadım.
  17. hbilkut

Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ?

Ynt: Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ? Takip
  18. hbilkut

p veya n konumunda motorda titreme

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Benimkide acil müdahale gerektiren bir durumda değil. Sadece temkinli yaklaşıyorum. Bekleyebilirim. Ama iletişimsizlik var bu konuda. Herkes soru sorup çekiliyor bu konuda. Tecrübelerini paylaşan yok. Muhakkak subap ayarını yaptıran birileri var ama...

19. hbilkut

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Sizinde subap ayarı yakın o zaman. Aslında aynı durumda çok insan var. Ortak hareket edip grup indirimi falan mı ayarlasak?
  20. hbilkut

Ynt: p veya n konumunda motorda titreme Daha önce Cadde Motors'dan bir usta başka bir problemi teşhiş için arabamı kullanmıştı. Hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Sizin araç kamç km oldu LPG'de

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri