Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Subaranun motor sıkıntısı
Sayın Ygt^Grand, bence özel mesaj beklemeyin ve bu konudaki tecrübenizi genelden paylaşın. LPG problemlerinden mağdur çok araç sahibi var forumda.
Subarularda şöför tarafında konsolun altında bir çift yeşil ve bir çift siyah soket var. Bunlar normalde birbirine takılı değl. Yurtdışı forumlarda okuduğum kadarıyla test amaçlı kullanılıyor. Yazılanlara göre yeşil soketleri birbirine takarsanız tüm ikaz ışıklarının yanması( problem varsa...
Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler
wikipedia'dan : http://en.wikipedia.org/wiki/Flat-four_engine
four-stroke cycle flat-4s have a problem common to all four-cylinder engines: the power strokes do not overlap. With a piston starting its power strokes every 180 degrees of...
Ynt: Forester Sorunlarıma Çözümü Bilen Var mı?
Peki bunun sorun olduğuna emin misiniz? Motorun güçlü olmasıyla alakalı olabilir mi? Benim aracımda da benzer bir durum var ve ilk başlarda biraz korkuttuysada şimdi rahatsız etmiyor hatta hoşuma gidiyor. Aynı duruma başka güçlü motorlu otomatik...
Ynt: ikinci el alacaklar dikkat !!!
Bujileri bugün değiştirdim. LPG performansında alt devirlerde belirgin bir artış oldu. Benzinde ise motor hafif sallanmaya başladı. Egzoz ölçümünü henüz yaptırmadım.
Ynt: p veya n konumunda motorda titreme
Benimkide acil müdahale gerektiren bir durumda değil. Sadece temkinli yaklaşıyorum. Bekleyebilirim. Ama iletişimsizlik var bu konuda. Herkes soru sorup çekiliyor bu konuda. Tecrübelerini paylaşan yok. Muhakkak subap ayarını yaptıran birileri var ama...
Sizinde subap ayarı yakın o zaman. Aslında aynı durumda çok insan var. Ortak hareket edip grup indirimi falan mı ayarlasak?
Daha önce Cadde Motors'dan bir usta başka bir problemi teşhiş için arabamı kullanmıştı. Hiç bahsetmedi böyle birşeyden. Sizin araç kamç km oldu LPG'de