Arama sonuçlarınız

1. ppeacemakerr

İzmir - İnkaya Mağarası?

Ynt: İzmir - İnkaya Mağarası? merhaba sanırım sen yanlış patikaya girmişsin hatta patikaya girmemişsin :). zeytinliklerden çıktığında soldaki dere yatağına gidiyor gibi gözüken patikadan yürüseydin ileride yanlış yere sapmazsan mağaranın önüne kadar gidior o yol... çoban köpekleride kaçmayınca...

2. ppeacemakerr

Balıkesir Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kolu (BAUDAKS)

Ynt: Balıkesir Üniversitesi Dağcılık ve Kış Sporları Kolu (BAUDAKS) Merhaba arkadaşlar.kulubumuz etkinliğini sürdürmekte olup her sene daha da büyümektedir.Balıkesir çevresinde olup gezilere katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.ya da şu facebook grubundan etkinliklerden haberdar...
  3. ppeacemakerr

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) izmir e de bi tane kurarsanız çok seviniriz.

4. ppeacemakerr

İzmir - İnkaya Mağarası?

Ynt: İzmir - İnkaya Mağarası? Ben şuanda Balıkesirde üniversitedyim ama herhangi bir tatil gününe yada yaza denk getirirsek benim için uygun olur.
  5. ppeacemakerr

İzmir - İnkaya Mağarası?

Ynt: İzmir - İnkaya Mağarası? Tahmin ettiğim kadarıyla gittiğiniz yol doğru çünkü mağaranın yaklaşık 200m kadar yakınına araba yolu ile gitmek mümkün.Daha sonra ki çalılık bölgede ise küçük bir patika direkt olarak mağaranın önüne çıkar.Çalılara dalmaya gerek yoktur:D.İsterseniz ben rehperlik...

6. ppeacemakerr

İzmir - İnkaya Mağarası?

Ynt: İzmir - İnkaya Mağarası? Söz konusu mağarayı pek çok ayrıntısı ile biliyorum görmek isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR