Arama sonuçlarınız

1. ASMİNNN

CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ

Ynt: CASİO PROTREK PRG 80 KOL SAATİ Ben de saatin yaşını merak ettim :)

2. ASMİNNN

CASİO PROTREK 510-1DR PRG-510-1DR

Ynt: CASİO PROTREK 510-1DR PRG-510-1DR Fotoğraflarda biri gri öbürü siyah olmak üzere iki renk var. Sizin elinizde heriki renk seçeneği de mevcut mu?
  3. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Bayram tatilinde 2000 km yol yaptım. Yağmur, çamur, kar demeden gezdim. Bir kere bile galiba artık gidemeyecek hissine kapılmadım. Doğru seçim yaptığımı daha iyi anladım. Fotoğrafları çok yakında ekleyeceğim.

4. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Kyenipazar (isminizi ve cinsiyetinizi bilemediğimden hitap şeklim sebebi ile kusura bakmayın) yaptırdığım işlemler için parça işçilik 450 tl verdim ustaya portbagaj da ayakları ile birlikte 650 tl ye maloldu.
  5. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Geri gitme olayını merak ediyordum aydınlattığınız için teşekkür ederim. Dört çekeri değiştirirken otomatik vites hangi konumda olacak????

6. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Abdullah Bey yardım ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Şu aşamada gerçekten bana çok yardımcı oluyorsunuz. Aklıma takılanları burdan sormaya devam edeceğim, umarım başınızı ağrıtmıyorumdur. :)

7. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Şimdi merak ettiğim başka birşey var. Acaba bu araçlara çelik tampon takılmaksızın normal tamponunun altına vinç takılabiliyor mu?? Bir de at lastikleri 4 adet aldım aynı ebat stepne için kullanılmış lastik bulma şansım nedir.
  8. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Benim de korkum o yönde. Bazen viraj açılarını tutturamayabilir, dönüşün orta yerinde direksiyona olmadık müdahaleler yapabilir, hangi dönüşe kaçla gireceğini kesitiremeyebilir. Malum acemi. En azından içim rahatlayana kadar bekleyeyim diyorum. Bakayım iyice rahat...
  9. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Aslında yakın zaman için içimden geçen o ama aracı eşim kullanacağından, onunda ilk aracı olduğundan, iyice öğrenene kadar aracı yükseltmeyi düşünmüyorum. Güvenlik konusunda sanırım biraz takıntılıyım. :)

10. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Sonunda 215/80/15 lassa competus a/t lerimi aldım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. yalnız kaş yapayım derken göz çıkardım ki çok fena :) lastikleri bedava taktırayım diye araya bir arkadaşı koyarak onun tanıdığı biryere gittim. Lastikler söküldü, jantlara yeni...

11. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Abdullah bey lastik konusunda beni rahatlattınız. Çok teşekkür ederim. Triger için servis fiyatlarını tekrar araştırayım. Malum daha iş de masraf da çok..... :)
  12. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Selim Bey aslında ben de kendime göre yaptırsam diyorum ama vaktim elvermiyor. Bir de tabii, yaptırırım sonra beğenmezsem diye korkuyorum. aslında şu linkteki fena değil ama emin değilim http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73294.msg1013375#msg1013375 Bir...

13. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Cevap vermenizi bekleyemeden gittim lassa competus at 215/80/15 aldım. Yarın gelecek ve takılacak. Yapılan hesaplara göre araç 1,5 cm yükselecek. Umarım aracın aerodinamiğinde çok değişikliğe sebep olmaz. Bir de korkum aracnın tam sağ ya da sol dönüşlerinde lastiğin...
  14. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

Ynt: vitara yı aldım ama ??? Selim bey ve Abdullah bey cevaplarınız için çok teşekkür ederim. a/t lastikler kışlık lastik kadar buzlu, karlı ve soğuk asfaltta başarılı mıdır? araçta şu an 195 lastik takılı 215 lastiğin uyupo uymayacağı konusunda sizin öngörüleriniz nedir??
  15. ASMİNNN

Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti O zaman hayırlı olsun :)

16. ASMİNNN

suzuki vitara tavan sepeti,4 adet hella 1000 black

Ynt: suzuki vitara tavan sepeti,4 adet hella 1000 black takip.....
  17. ASMİNNN

Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti

Ynt: Suzuki Vitara JLX Kasalar için Tavan Sepeti Hala güncel mi?? Güncelse link çalışmıyor. Fiyatı merak ediyorum... Teşekkürler
  18. ASMİNNN

vitara yı aldım ama ???

94 1.6 jlx aldım. ancak araç hem eşimin ilk arabası olarak şehir içinde hem de benim için hafta sonları hafif yol dışında kullanılacak. aracın üzerinde 195 80 15 lastikler var ancak çok eskiler, değiştireceğim ancak mevcut kullanım koşullarına en uygun lastik nedir sorusuna net bir yanıt...

19. ASMİNNN

1 Aylık Kamp Planı

Ynt: 1 Aylık Kamp Planı :)
  20. ASMİNNN

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben zaten haftasonu yokum cumartesiden tatile çıkıyorum. Bakalım Erhan Abi de müsait olursa yarın araca bakacağız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri