Arama sonuçlarınız

1. esattas

Telefon Görüşmeli Teyp Satılıktır.

Ynt: Telefon Görüşmeli Teyp Satılıktır. NE KADAR İSTİYORSUNUZ BU CİHAZA.BİRDE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPILABİLMESİ İÇİN TEPE LAMBASININ ORADA TEYBİN MİKROFONU VAR.ONUDA VEREBİLECEKMİSİNİZ? 5 AY ÖNCE İSTANBULDA SATAN BİRİ İLE PAZARLIK EDİP 250 TL YE ANLAŞMIŞTIM AMA DAHA SONRA MİKROFONU VEREMEYECEĞİNİ...

2. esattas

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ABİ BU YAZIDAN BENDE İSTİYORUM.LÜTFEEEEEEEEEEEEN SEN İSTERSEN AYARLARSIN...:)) BİLGİSAYARDA KAYITLI VARSA MAİL AT ABİ BURADA Bİ REKLAMCIDA YAPTIRAYIM.YOKSA KİMSE BUNUNLA UĞRAŞMAZ.BİDE O AYNANIN ALTINDAKİ ÇIKINTI NEDİR ABİ?
  3. esattas

Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör OK...:)))

4. esattas

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör ARKADAKİ DUSTER YAZAN PLASTİK ORADAN ÇIKIYOR KOMPLE KABLOSU ARADA KALIYOR PLAKALIKLI KAMERANIN ABİ.ARAÇ BAŞINDA BAK ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.
  5. esattas

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör ORTAYA DENK GETİRDİĞİNDE HEM ARKADAN SACA DENK GELİYOR HEMDE BAGAJ DÜĞMESİNE BAŞ PARMAĞINLA BASARKEN DİĞER KALAN 4 PARMAĞINLA HER SEFERİNDE KAMERAYI AVUÇLUYORSUN ABİ.....:))) KARARIN DOĞRU.YA PLAKALIKLI OLAN YADA PARK LAMBASINA...

6. esattas

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör ben böyle yapmak zorunda kaldım yoksa su alabilir.

7. esattas

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör BURADA SATILANLAR 640X480 GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK.ONDAN BAŞKASINI TAKMA ABİ DELME BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ AMA AÇISI ÇOK GÜZEL HER TARAFI GÖRÜYOR.LİNKİNİ VERDİĞİM ÜRÜN HD 520 TVL ONA DİKKAT ET ABİ.FLUENCE PARK LAMBASI BİZİMKİ...
  8. esattas

Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör YA Bİ KAÇ GÜN FORUMA GİRMEDİM NELER OLMUŞ.BEN BU İŞLE BAYAĞI UĞRAŞTIM.HELAL OLSUN ABİ BU KABLOYU PLAKAYA KADAR GETİREBİLDİYSEN....:)))ÇÜNKÜ KAMERA İŞİNİN DUSTER %98 İ BU DUR.SANA KAMERA LİNKİ ATAYIM ABİ AL.BEN MEMNUN...
  9. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? TAVSİYE EDERİM ÇOK FARK EDİYOR

10. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Izgarayı kesipmi monte etmişler gündüz ledini yoksa o araya sığıyormu.Yazın başka bi iş için sarılara uğramıştım adamlar çok hoşuma gitmedi.Umarım işçilikleri iyidir....:)))

11. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Ürün kodunu öğrenebilirmisiniz.Orijinal Renault ürünümü.montaj dahil mi
  12. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Gündüz led lerini nereden aldınız ve maliyeti ne kadar acaba

13. esattas

Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. FİYATLAR NE ZAMAN BELLİ OLDU.BİZ NEDEN DUYMADIK FİYATLARI....:))
  14. esattas

DUSTER A UYGUN ALARM

Ynt: DUSTER A UYGUN ALARM Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın.Hayırlı olsun ben beraberinde sadece cam kaldırma taktırdım.Ama zor bi montaj cam kaldırma
  15. esattas

DUSTER A UYGUN ALARM

Ynt: DUSTER A UYGUN ALARM Servise kanmayın aynı alarm var bende.Cenmax 942B modeli.3 senedir kullanıyorum.Servis 350 tl istedi.100 tl ye aldım 50 tl ye taktırdım.Bu linkten bi sorun derim...

16. esattas

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. ben telefon numaranızı alabilirmiyim
  17. esattas

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Aracınızın üzerindeki tepedeki lambalarını nereden ve kaça temin ettiniz bilgilendirirseniz sevinirim..
  18. esattas

Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı.

Ynt: Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı. Güle güle kullanın....:)))

19. esattas

Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı.

Ynt: Dacia Duster İçin Tavan Üstü 4'lü Sis Farı. Çinde üreticisini bulmuştum geçen sene 60$ kargosu tutuyor.95$ da kendisi.İnanılmaz güzel modelleri var.
  20. esattas

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. DAHA NELER VAR NELER.HİNDİSTANDA BİLE ADAMLAR NELER YAPMIŞLAR Showroom : 8/33, W.E.A. Karol Bagh, Satbharavan School Marg, Near Metro Piller No. 88, New Delhi-110005. Phone : 011 28758790, 011-28755350 Mobile No. : +91 9210346129, Factory ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri