Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,996
Ynt: Dikiz Aynasında Autodimming - Pusula - Dış Sıcaklık - Monitör

Kapının bakalitini söktüm camerayı kablosu gözükmüyecek şekilde iki plaka ışığının ortasına montaj yapma şansı sıfır arkadaki saç plaka ışıklarının oldugu plastiğe çok yakın 1 cm bile yok buraya sadece plaka ışıgına camera takılır tampona istemiyorum o yüzden plaka ışığı son çare , ümit beyin paylaştığı videolarda oraya montaj yapmış ama dikkat eserseniz kabloyu plakanın altındaki deliklerden içeri sokmuş biraz kablo gözükmesi lazım bu konularda kılım ben kablo gözükmemesi lazım :smiley:

image.jpg

Etiketler

Abi gel sunu tak 3. Stop lambasinin altina hem cami silersin teertemiz gorunur arka. Hem delme kesme bicme yapmamis olursun. Sadece ben açí nasil olur merak ediyorum.

Güray hocam öyle çok tel maşa olur ya biraz uğraştırdı ama kabloları çektim.iç sensörü şöför kapısı orta direğinin içine gömdüm dış sensörü de arka bagaj kapısının kablo körüğünün ordaki tapalardan birine gömdüm içten diğer kabloları körüğün içinden kapıya aktarıp ordanda plakanın iç tarafına kadar gittim henüz camera olmadığı için şimdilik bu kadar :smiley:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Kablolar bagaj kapagının içinde ses yapmasın diye ince süngerle sardım aşagıdada iç sensörün resmi var

troyexplorer' Alıntı:
YA Bİ KAÇ GÜN FORUMA GİRMEDİM NELER OLMUŞ.BEN BU İŞLE BAYAĞI UĞRAŞTIM.HELAL OLSUN ABİ BU KABLOYU PLAKAYA KADAR GETİREBİLDİYSEN....:smiley:))ÇÜNKÜ KAMERA İŞİNİN DUSTER %98 İ BU DUR.SANA KAMERA LİNKİ ATAYIM ABİ AL.BEN MEMNUN KALDIM.KUSURA BAKMA YAZILANLARI ERKEN GÖRSEYDİM PLAKA LAMBALARININ KAPORTA ARASINDA YER OLMADIĞI UYARISINI YAPARDIM SANA.ALACAĞIN KAMERAYI SOL PLAKA LAMBASININ YANINA TAKIYORSUN ABİ ORAYA MATKAP UCU GELECEK GENİŞLİĞİ PARK SENSÖRÜ KADAR KÜÇÜCÜK KENARDA OLMASI GÖRÜNTÜYÜ ETKİLEMİYOR.ÇÜNKÜ İSTEDİĞİN YERE ÇEVİREBİLİYORSUN KAMERAYI.OYNAR BAŞLIKLI YANİ.BEN BUNU ALIP TAKTIM.
link http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-360-degree-rotation-universal-car-frontview-parking-camera-night-version-waterproof-wireless-2pieces-lot/556896925.html

AMA GÖNLÜMDE VE AKLIMDA KALAN BAYAĞIDA DÜŞMÜŞ FİYATI DELEME DERDİ OLMUYOR BUNUNLA:
http://www.aliexpress.com/item/waterproof-backup-reverse-parking-car-rear-camera-for-Rerault-Fluence/714842409.html

Tam ortaya olmadıktan sonra yanı delmek mantıklı değil esat o yüzden plaka ışığında olan cameradab alıcam ,burda var o cameradanda perpada gidemedim işin dolayısıyla bir boşluk bulursam alıcam gidip almak istiyorum orda denicem olmaz falan elimizde patlamasın yoksa nettende sipariş veriliyor 85 lira yurtdışında biraz daha ucuzda 20 gun beklemeye değmez

troyexplorer' Alıntı:
Tam ortaya olmadıktan sonra yanı delmek mantıklı değil esat o yüzden plaka ışığında olan cameradab alıcam ,burda var o cameradanda perpada gidemedim işin dolayısıyla bir boşluk bulursam alıcam gidip almak istiyorum orda denicem olmaz falan elimizde patlamasın yoksa nettende sipariş veriliyor 85 lira yurtdışında biraz daha ucuzda 20 gun beklemeye değmez
BURADA SATILANLAR 640X480 GÖRÜNTÜ ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK.ONDAN BAŞKASINI TAKMA ABİ DELME BENİMDE HOŞUMA GİTMEDİ AMA AÇISI ÇOK GÜZEL HER TARAFI GÖRÜYOR.LİNKİNİ VERDİĞİM ÜRÜN HD 520 TVL ONA DİKKAT ET ABİ.FLUENCE PARK LAMBASI BİZİMKİ İLE AYNI DENEDİM BEN OLUYOR.YOK HİÇ UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM DİYORSANDA EN GÜZELİ PLAKALIK SATILIYOR KAMERALI 100 TL YE ÜMRANİYEDE BULDUM.Bİ ARKADAŞIMA ALDIM KONYADAN ODA MEMNUN KALMIŞ.

Sanal markette satışta...
http://www.sanalpazar.com/Renault-Fluence-Geri-Vites-Kamerasi__isp6043039
Kabloyu oraya getirirken zorlanmadımda camera görüntü fişini o körükten geçirirken baya bi zorladı

troyexplorer' Alıntı:
Sanal markette satışta...
http://www.sanalpazar.com/Renault-Fluence-Geri-Vites-Kamerasi__isp6043039
Kabloyu oraya getirirken zorlanmadımda camera görüntü fişini o körükten geçirirken baya bi zorladı
ben böyle yapmak zorunda kaldım yoksa su alabilir.

IMG_0627.JPG

troyexplorer' Alıntı:
ORTAYA DENK GETİRDİĞİNDE HEM ARKADAN SACA DENK GELİYOR HEMDE BAGAJ DÜĞMESİNE BAŞ PARMAĞINLA BASARKEN DİĞER KALAN 4 PARMAĞINLA HER SEFERİNDE KAMERAYI AVUÇLUYORSUN ABİ.....:smiley:)) KARARIN DOĞRU.YA PLAKALIKLI OLAN YADA PARK LAMBASINA TAKILAN.
PLAKALIK BU....http://www.eliftuning.com/Z-tech-Delmeden-Montajli-Geri-Gorus-Kamerasi-Plakalik_38655.html#0

esattas' Alıntı:
ORTAYA DENK GETİRDİĞİNDE HEM ARKADAN SACA DENK GELİYOR HEMDE BAGAJ DÜĞMESİNE BAŞ PARMAĞINLA BASARKEN DİĞER KALAN 4 PARMAĞINLA HER SEFERİNDE KAMERAYI AVUÇLUYORSUN ABİ.....:smiley:)) KARARIN DOĞRU.YA PLAKALIKLI OLAN YADA PARK LAMBASINA TAKILAN.
PLAKALIK BU....http://www.eliftuning.com/Z-tech-Delmeden-Montajli-Geri-Gorus-Kamerasi-Plakalik_38655.html#0
Plakalıkta fena değilde cemarının fişleri kablosundan oldukça geniş plakanın altında delik var ama kablo ancak geçer e o deliğide büyütmek lazım fiş kadar plastik değil bide saç sıkıntılı bana göre yani saçı zedelemek istemem

troyexplorer' Alıntı:
Plakalıkta fena değilde cemarının fişleri kablosundan oldukça geniş plakanın altında delik var ama kablo ancak geçer e o deliğide büyütmek lazım fiş kadar plastik değil bide saç sıkıntılı bana göre yani saçı zedelemek istemem
ARKADAKİ DUSTER YAZAN PLASTİK ORADAN ÇIKIYOR KOMPLE KABLOSU ARADA KALIYOR PLAKALIKLI KAMERANIN ABİ.ARAÇ BAŞINDA BAK ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.

IMG_0625.jpg

esattas' Alıntı:
ARKADAKİ DUSTER YAZAN PLASTİK ORADAN ÇIKIYOR KOMPLE KABLOSU ARADA KALIYOR PLAKALIKLI KAMERANIN ABİ.ARAÇ BAŞINDA BAK ANLARSIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.
Esat öylede olsa bende plakalık yok plakayı oraya 212 sikayla yapıştırdım o plaka ordan tek parça halinde çıkmaz . Benim için en iyisi plaka ışığındaki kamera :smiley:

troyexplorer' Alıntı:
Esat öylede olsa bende plakalık yok plakayı oraya 212 sikayla yapıştırdım o plaka ordan tek parça halinde çıkmaz . Benim için en iyisi plaka ışığındaki kamera :smiley:
OK...:smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR