Arama sonuçlarınız

1. EmreAtagul

HaftaSonu Günlük Bir Rota Tavsiyeniz

Öncelikle merhabalar, Pazar gününü farklı bir şeylerle geçirelim dedik kuzenlerle ve doğa yürüyüşüne gözümüzü diktik.Ancak hiç birimizin bu konuda bir fikri yok nedir ne değildir nerelerde güzel yerler vardır bilemiyorum yani kısa ve öz olarak hem bizlere yarın için tavsiyelerinizi hemde bir kaç...

2. EmreAtagul

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Bunu duyduğuma bana sevindim yani en azından belli bir süre bu sporu denemek için de olsa bütün ekipmanı almak yerine sizlerden temin etmek iyi olucak sağolun ilginiz için.
  3. EmreAtagul

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Peki teşekkürler yardımınız için. :)

4. EmreAtagul

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Hmm... Ayakkabı ve toz torbasını temin etmek kolay gibi gözüküyor ancak bu magnezyum tozunu nereden temin edilir gene spor malzemesi satan mağazalardan temin edebileceğimiz bir şey midir acaba ?
  5. EmreAtagul

Yapay Tırmanış Duvarı

Ynt: Yapay Tırmanış Duvarı Öncelikle merhabalar, Bir kaç sorum olucaktı sizlere müsadeniz ile bu tırmanış işinde baya yeniyimdir yani ilk kez böyle bir sporu deneyeceğim her neyse bu sebebtendir ki istanbulda kapalı yapay mekan arıyordum ve sizin bu konunuzu gördüm şahsen yakın bir de o...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri