Arama sonuçlarınız

1. çelebipğlu

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... zannedersem maşbiel içinden geliyordur.

2. çelebipğlu

suzukı servis yedek parça

servis yedek parça onarım modifiye . 0 264 275 05 35 0532 334 71 75 uygun fiat ve garantili onarım
  3. çelebipğlu

İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım

Ynt: İzmir' de Suzuki Jimny Servis ve Yedek Parça İçin Yardım suzukı yedek parçalrı mevcut jımmn debriyaj teli stoklarımızda. 0 264 275 05 35 0 532 334 71 75 çelebioğlu otomotiv yedek parça servis

4. çelebipğlu

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt hocam krem yakışıyor bence . yüreğinize elinize sağlık .
  5. çelebipğlu

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça EL İMİZDE Termostat var 74 lük orj.

6. çelebipğlu

Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt

Ynt: Çekme Karavan Yapıyorum "badi'k" Seyfettin Başkurt hocam yüreğinize sağlık çok iyi görünüyor .

7. çelebipğlu

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça malesef kanpana yokç
  8. çelebipğlu

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça mekanik tüm yedek parçalar mevcut.
  9. çelebipğlu

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... feroza değil aliminyum blok olan araçların hepsinde görülür ısınmadan yüksek devir yapmakta zorlanırlar.

10. çelebipğlu

Parça Yardımı

Ynt: Parça Yardımı emin bey cant kapak larınızı yolladım VITARA çıkma ve yeni yedek parçalar için yardımcı oluruz .ÇELEBİOĞLU OTOMOTİV SUZUKI SERVİS .TEL :0 264 275 05 35 --CEP 0 532 334 71 75

11. çelebipğlu

2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011)

Ynt: 2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011) arkadaşlar daha fazla görsel.
  12. çelebipğlu

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland Elineze sağlık . takıp

13. çelebipğlu

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk takıp
  14. çelebipğlu

2" get yükseltmede lastik yardım....

Ynt: 2" get yükseltmede lastik yardım.... görüntü mü yoksa işyapar ebat mı ? ofroad için ise 235 x 85 x 16.
  15. çelebipğlu

Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler

Ynt: Satılık Uygun Fiyatlı Vinçler takıp.

16. çelebipğlu

Debriyaj telinin baskı balataya etkisi

Ynt: Debriyaj telinin baskı balataya etkisi
  17. çelebipğlu

Ynt: Debriyaj telinin baskı balataya etkisi araç 30,000 km yol yapıyorsa araçta değil kişi kendinde hata arasın bence . mesela seyahat hainde.debriyaj pedalınadan ayağını çekmek gibi.
  18. çelebipğlu

Ynt: Debriyaj telinin baskı balataya etkisi şu andakı debriyaj balataları asbest siz olduğu için yeni taksan birkere aracı çamurda batıırıp zorlasan işi bitebiliyor yeni (sıfır )arçlarda da aynı sıkıntı var . L200-NAVARA gibi araçlar daha 10,000 km göremedi.bilginize. 8)

19. çelebipğlu

vitara kayış sesi

Ynt: vitara kayış sesi DAYCO yerine altarnatif ler var orjınal derken hiçbir otomotiv firması kendisi kayış üretmez dünyada 5 veya 6 adet kayış firması var bunlara ürettirir ler (conti - gates - optibelt-bando - dayco - ) MESELA BANDO ORJ JAPONDUR. ama hiçbirzaman unutmayın araziye...
  20. çelebipğlu

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Başarılar Takıp

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,635
Kayıtlı Üye Sayımız
166,929
Kaydolan Son Üyemiz
CptFlyalot