Arama sonuçlarınız

1. A

G.cherokee Arıyorum...

Ynt: G.cherokee Arıyorum... araç satılmıştır ...

2. A

Satılık 5.9 Ltd

Ynt: Satılık 5.9 Ltd araç satılmıştır ...
  3. A

Satılık Grand Cherokee 5.9 V8 Ltd.

Ynt: Satılık Grand Cherokee 5.9 V8 Ltd. Araç satılmıştır ...

4. A

G.cherokee Arıyorum...

Ynt: G.cherokee Arıyorum... İlker Bey selamlar , 98 model 5.9 orjinal hiç lpg takılmamış kaput içi halı kaplaması ve stickerlarına kadar mevcut aracım satılık şu an , gerçi istanbuldayım ama gerçekten orjinal ve sorunsuz bir araç arıyorsanız ilgilenebilirsiniz diye düşünüyorum . malum sitede...
  5. A

Ynt: Satılık Grand Cherokee 5.9 V8 Ltd. Teşekkür ederim aslan28 :)

6. A

Ynt: Satılık Grand Cherokee 5.9 V8 Ltd. Teşekkür ederim , ben de öyle ümit ediyorum , o yüzden zaten buraya da ilan verdim

7. A

Arkadaşlar herkese merhaba , istemeyerekte olsa aracımı satmaya karar verdim , LPG uygulanmamış orjinal bir 5.9 arayan var ise benimle irtibata geçebilir , malum sitede ilanım mevcut detay resimleri oradan görebilirsiniz ( ilan no 199977383 ) , ancak isterimki bizim aramızdan birine kısmet olsun...
  8. A

Satılık 5.9 Ltd

Arkadaşlar herkese merhaba , istemeyerekte olsa aracımı satmaya karar verdim , LPG uygulanmamış orjinal bir 5.9 arayan var ise benimle irtibata geçebilir , malum sitede ilanım mevcut detay resimleri oradan görebilirsiniz ( ilan no 199977383 ) , ancak isterimki bizim aramızdan birine kısmet olsun...
  9. A

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Rica ederim dostum , bu amaçla hepimiz buradayız , kendi tecrübelerimizi paylaşmak ve birbirimize yardımcı olabilmek amaçlı , bilgi paylaştıkça çoğalır ... Dostum bu arada neden bilmiyorum ama özel mesaj...

10. A

Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Merhabalar , Radyo konusunda açıkçası bende de aynı sıkıntı mevcut , ama ben radyo pek dinlemediğim için kafaya takmadım ya da üzerine düşmedim , ama sorun neden kaynaklı olabilir diye düşünürsek bir kaç...

11. A

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Dostum merhabalar , CD changer için 96 ya da 97 olması hiçbir şeyi değiştirmez senin açından , rahat ol . Yeter ki bağlantıları ve cd lazer gözü düzgün çalışsın . Montajı kendin yapacak olman daha iyi olur...
  12. A

Zj 5.9 Sıkıntı Ne ???

Ynt: Zj 5.9 Sıkıntı Ne ??? yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar , en kısa zamanda serviste değişimi yaptıracağım vakit bulur bulmaz , inşallah bunlarla hallolur başıma büyük iş çıkartmaz :)

13. A

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Rica ederim dostum , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ... Senin de söylediğin gibi aynı teybi kullanıyoruz , ekranın sol tarafında bas ve tiz olmak üzere iki ayar çubuğu mevcut , sağ tarafta ise dediğin...
  14. A

Ynt: Akü Değiştigi Zaman Zj 5.9 Radyo Teyp Kodu Gerekiyor Mu?cd Changer Ve Aux İn Aparat Sevgili North , Aynı aracı kullanıyoruz , geçtiğimiz aylarda akü değiştirdim ben de , ve herhangi bir kod sormadı teyp , sadece yol bilgisayarını yeniden kurman gerekir ( tarih - saat vb. ) onun dışında...
  15. A

Zj 5.9 Sıkıntı Ne ???

Arkadaşlar merhaba , uzun zamandır giriş yapamıyorum siteye işlerimin yoğunluğundan dolayı , öncelikle hepinize çok selamlar , özlemişim burada olmayı :) Son zamanlarda yaşadığım bir sıkıntıyı sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim , sorun motor soğukken daha sık oluyor ısındıkça yok...

16. A

Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı

Ynt: Flowmaster eksoz susturucu taktıran varmı Eğer aracınız 5.2 ise flowmaster 40 taktırmanızı öneririm , istanbuldaysanız Vettes firması Burak Bey yardımcı olur size . Performans olarak inanılmaz bir değişim beklemeyin ama düşük devirlerde araç daha canlı olacaktır , yakıt konusunda % 10...
  17. A

Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ???

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? Teşekkürler Sarp Bey , benim kan bayadır akıyor artık daha fazla damarda tutamıyorum :) Bahsettiğiniz araç favorilerim arasında ancak fiyat olarak beni ve bütçemi aşıyor şu an için , pazarlığa kapalı olması da cabası ...
  18. A

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? bu arada atiker ile ilgili sıkıntılar nelerdir bildiğiniz birşey var ise paylaşmanızdan mutlu olurum

19. A

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? 5.2 ile 5.9 arasındaki farkı düşünecek olursak 5.9 macerasına atılmaya değer diye düşünüyorum :) Ağır bakımlarının yapılmamış olduğunu nasıl anladınız bu arada Sarp Bey ? Amacım satmak olmadığı için satışının zor olması çok...
  20. A

Ynt: Acil yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar , sizce alınırmı ??? Teşekkürler Sarp Bey , piyasada çok fazla 5.9 yok açıkçası ( yada ben bulamıyorum ) , olanlarında fiyatları 25.000 TL civarı . Benim bütçem en fazla 20.000 olduğundan dolayı bu araca baktım , en son 18.500 TL gibi bir rakama...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

SON KONULAR

Geri