Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-kusursuz-donanimli-arazi-araci-arayanlara-87263968/detay/
linkteki aracı almak üzere anlaştık gibi, sizce doğru bir seçim midir?
Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik
Sebeb-i takas amaçlarımdan biri de benim de otomatik araç isteyişimdendir.. Eş durumundan muzdarip olanlardanım ben de malesef.. Aracım küçük ve hatchback palio. Ancak malesef düz vites.. :(
Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik
Malum sitede ilanı görüp çok beğenmiştim arabayı, bütçemi zorlayıp almayı düşündüm, ancak takasa girmeden almam imkansız gibi göründüğü için alamıyorum. Araç çok güzel görünüyor umarım değerini bilecek bir alıcıya gider. Hayırlısı olsun.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba, Ankara'dan aranıza yeni katıldım.. Adım "ilter".. Tasarımcı olarak çalışıyorum..
Off-road ile ilgileniyorum.. Yakın zamanda araç toplamaya başlayacağım için, sık sık görüşeceğimizi umuyorum..
Saygılar..