Arama sonuçlarınız

1. nicodemet

direksiyon simidim için göbek

Ynt: direksiyon simidim için göbek Ünal abi çok teşekkür ederim umarım bulursunuz inanın çok aradım.saygılar

2. nicodemet

cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ?

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? bence fena değil,tabi offroad yaptıysanız iyi bile sayılır malum fazla hareket.
  3. nicodemet

izmirden cj6 için yardım

Ynt: izmirden cj6 için yardım slm, bence kesinlikle iyi bir tercih diye kararı kimse burdan veremez.işi bilen bir usta ile gidip bakmanız şart.çok önemli.yoksa astarı yüzünden pahalıya gelir.cj de motor,yürür aksam çok önemli,şanzıman,defransiyeller çok önemli.pahalı ve zahmetli...

4. nicodemet

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? Ancak unutmamak lazım her araç sürücüsüne göre haraket eder,inanın çok fark ediyor.vites geçişleri 2400-2800 arası olmalı ve araç hiçbir şekilde bağırmamalı.yüksek ses yüksek yakıt demektir.bizim cj ler 90 km de...
  5. nicodemet

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? Dostum öncelikle ateşleme sistemini çok iyi gözden geçirmen gerekiyor,sonra karbüratör ve vakum hava ayarlarını.Araç benzinde çalışırken avansı ve rölanti ayarı en iyi şekilde yapılmalı ve motorda ciddi bir sorun...

6. nicodemet

direksiyon simidim için göbek

slm arkadaşlar, 80 model cj 6 ım için orjinal direksiyon göbeği arıyorum.komple direksiyon için de tekliflere açığım.kornaya basmak için metal yuvarlağı kullanmaktan sıkıldım.yardımlarınızı bekliyorum saygılar.Nico

7. nicodemet

cj 6 direksiyon simidime göbek arıyorum

arkadaşlar slm, 80 model cj 6 ma direksiyon göbeği arıyorum.direksiyonum 3 kollu orjinal simit
  8. nicodemet

Ynt: cj5 4200 cc arac tüpde tahmini ne kadar yakar ve yıllık vergisi ne olur ? slm, benim 80 cj 6 lpg ile şehir içi km de 50 krş yakıyor ki ayarlarından memnun değilim.şehirler arası yolda ise yaklaşık olarak 42-45 krş arası oynuyor. lpg donanımı yerli marka.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri