Arama sonuçlarınız

1. K

WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları

Ynt: WJ 2000 4.7 Tüplü vitesin kulanışı ve yorumları selam arkadaşlar bende bir 4.7 jeep alacam ama çok sıkıntılıyım nesine dikkat etmeliyim istanbulda anadolu yakasında en iyi ekspertiz kime yaptırılır bilgi ve teçrübelerinizi benimle paylaşırsanız memnun olurum saygılar.

2. K

Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz?

Ynt: Cherokee Almayı Düşünüyorum, Tavsiyeleriniz? arkadaşlar tarabzona gittim bayramda tesbitlerim. kesinlikle aynı marka lpg almak lazım yakıtta fark ediyor. uzun yol ve 100 km geçmemek kaydıyla yada (2000 ) deviri 320 krş yaktı km de lpg(2100) tl iken şehir içi anlaşılmaz derecede...
  3. K

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi murat emanet istanbul 1994 5.2 grant ceheroke

4. K

Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ teprikler şimdi oldu en azından yanlız deilim he he bizler çocuklarımıza kızamıyoruz deilmi ne yaparsa yapsınlar.
  5. K

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ nasıl tepki yada cevap versem bilemedim dostum ama o çocuğa herşey serbest ( sen bide 2009 180 c nin üstünde görsen onu ne dersin acaba.)

6. K

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? bülent ustanın yeri ve telefonu varmıdır verebilirmisiniz şimdiden saolun.

7. K

motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

Ynt: motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu. teşekkür ederim levent bey
  8. K

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ bugün sis farlarımı taktırdım harika oldu hem satacam hem para harcıyorum bu nasıl çelişkidir yaaaa.
  9. K

motorun devir yükseltmesi ve parça sorunu.

1994 5.2 v8 zj motor devir yükseltiyor özellikle soğuk ken ve gaza geçerken çok titreme yapıyor atiker sıralı sistem var araçta ve benzinde çok yakıyor bujiler falan değişti yine olmadı.en öneli sorun parçalarda çok farklı fiyatlar var en ucuz parça nerede satılır.

10. K

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? selam arkaaşlar 1994 v8 5.2 jeep ime sis farı taktırım çok güzel olu ama sataam onu kararsızım 2002 4.7 bulum araımıa tam binilmeklik yapmıştım of offffffffff bu aslan aşkı bitiri beni.

11. K

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? teşekkür ederim ( saboy ) dostum saol.
  12. K

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? arkadaşlar 5.2 1994 model arka defransiyelimde sorun var bir adet çıkma arıyorum yada marudu aynaları değişecek uyguna bulursam komple almak istiyorum yardımlarınıza teşekkürler.

13. K

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ saolun arkadaşlar
  14. K

Ynt: Gezenbilir Cherokee'lerinin Beğenilen Fotoğrafları; ZJ, WJ, WK, XJ, KJ selam arkadaşlar bunlarda benim aslanın resimleri henüz çamurlanmak nasip olmadı yağmur yağmadı karadenize bu bayram ne yapalım.
  15. K

Yol ve Tavan Bilgisayarı

Ynt: Yol ve Tavan Bilgisayarı bunlarda benim resimler.

16. K

Yol ve Tavan Bilgisayarı

Ynt: Yol ve Tavan Bilgisayarı selam arkadaşlar 8 gündür trabzondayım ve muazzam zevk aldım ufak sorunlar haricinde iyi gitti yolculuğum arka aks bilyelerim bozuldu onları değiştim şu an iiyi üst model bi araba var burada ( trabzon) 2001 model onu alacam inş ve benimkini satacam 1994 model...
  17. K

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? sorma işimin uzun süreceğini sanmıştım ama raif usta bujileri ve enjektörleri yaptırmamı söyledi ondan erken çıktım çarşamba tekrar gidecem bakalım.
  18. K

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? selam ist ümraniye oto san sitesinde yaptırdığım işler tavan döşemesi 300 tl komple yer ve koltukların sökülmesi yıkanması alt keçelerin...

19. K

Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!! mertbirincioğlu ilginize teşekkürler bu no sizinmi yoksa bir ustanınmı yarın arayacam inş. hayırlı akşamlar.
  20. K

1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg

Ynt: 1994 Model Chreokee 5.2 için Hangi Marka Lpg raif usta yarın cumartesi 12 de sendeyim inşaallah eyer sen benim arabayı 300 kuruşa indir sana trabzon yenecek ne yetişirse helali hoş olsun okadar ümitsizim sinir oluyorum şu 250 krş diyenlere benimki 1200 yakıyor of off

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

SON KONULAR

Geri