Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkcity2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,104
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

darkcity2000' Alıntı:
Arkadaşlar az önce bir V8 test ettim, 93 model, motor yağsız kalıp blok çatladığından 5 bin km önce yeni blok alınıp yapılmış, sesi çekişi hızlanışını çok beğendim, gerçekten kükreyerek hızlanıyor, döşemeler temiz , tavan 500 tl ye yeniden döşemesi yaptırılmış, araç sunrooflu düzgün çalışıyor. Teyp yok, tavan yol bilgisayarı çalışmıyor, yolcu koltuğu yukarı aşağı ve beşik hareketini yapıyor ancak ileri geri gitmiyor.karburatör sanırım kocaman bir hortumun girdiği üst parçası yok iki delik görünüyor açıkta ama ben halledeceğim onu diyor arkadaş.

Araçta Prins lpg sistemi var. Klimanın gazının olmadığı söylendi. Güneşlik ışıkları, ayak ışıkları çalışıyor gösterge parlak sayılır, 180 bin milde. denediğim diğer v8 ler gibi gacur gucur değil, araç ekseri sessiz ilerliyor. ok gibi kalkış yapıyor. direksiyonda boşluk yok. frene basıp geirye takıp beklediğimde ses gelmiyor. durduğu yerde tam sağ tam sol da direksiyondan ses gelmiyor.

fiyat 15.500 , 14500 e bırakıyor. yolcu koltuğunda 10 cm lik bir yarık var, arka döşemeler temiz. Ön konsol plastiğinde ahşap rengi olan kırıklar var

sizce yukarıdaki bilgiler ışığın da aracın durumu nedir fiyatı vs ?

klima gazı yok denir ama komprasörü arızalıdır yazın kenara 1500 tl en az , koltuğun motoru bozuk hem parçası zor hem çok çok pahalı , tavan yol bilgisayarı çalışmıyor elektronik arızası varsa çok pahalı yine , hava filtresi yok!! motor mahvolmuştur sana çok pahalıya patlar , motor yagsız kalmış blok çatlamışsa pistonlarında değişmesi gerekir o motor 2. kere aşağı iner sanada bir zj parası kadar daha masraf çıkar.

Etiketler

hadi yaw öylemi ....

Bugün test ettiğim 96 V8 de hızlanmıyordu, bir önceki gibi değildi ) kalkışta şanzumandan tak diye ses geliyordu, döşemeler yıpranmış ayrıca 170 bin km değil mil miş ... dışı güzel lastikler iyi ama hızlanmaması vites geçilerinde ses beni soğuttu açıkçası... 10500 dediğiniz araç ok gibi hızlanıyordu mesela...

araştırmaya devam 13-16 yaş grubu araç arıyorsunuz ve temizini bulmak biraz zaman alacak
yılmak yok devam devam :smiley:

Vallahi tek tek kullanıyorum ben beğenirsem ustaya öyle gideceğim. Çok şey istemiyorum aslında konfoır adına ön cam temiz olsun çiziksiz, koltuklar temiz olsun tavan ve ön göğüs temiz olsun, moor şanzuman 2*-3 yıl masaf istemesi, yok parça değişmiş boya varmış hiç ilgilenmiyorum..

max 16.5 (17 değill) ... 4.0 da olur 5.2 de 93-95 arası Ankara arabası.

Arkadaşlar bir ZJ buldum gidip bakacağım 220 bin KM de, avrupa üretimi içi dışı temiz görünüyor yalnzı lpg si sıralı değil , yorumunuz nedir ? tüketimi daha mı fazla olur ? daha mı çok sıkıntı çıkarır, aracın ilk çalıştırıldığında rölantisi dengesizmiş ısınınca düzeliyormuş..

220 bin km de ve eski tip lpg varsa o motor ne hale gelmiştir bilemiyorum...

o paralara güzel zj ler bulursunuz...illa ankara diye de bakmayın, istanbulda da güzel araçlar var...
lpg falan sıralı olsun alacağınız araçta daha sonra zıplarsınız buralarda lpg si şöyle bozuk böyle bozuk ne yapıcam diye...sonra 2-4 lira daha...harcamak zorunda kalırsınız...
yani alırken kazançlı olun sadece...
bu arablara ilgili meraklı olan arkadaşlar eksikleri hallerderim zamanla diye bozuk araçları alıyorlar, sonu malum...bu araca nerden bulaştım varyasyonları dönüp duruyor....

arkadaşlar benim 5.2 v8 arabanın iç salonunu bugün komple söktüm yeniden yaptırıyorum benim tavan bilgisayarım çalışmıyor nereye gitmeliyim bu elektronik konusunda kim en iyi yapıyor varmıdır önerebileceğiniz bir usta yardımınıza şimdiden teşekkürler.

KARKADİL' Alıntı:
arkadaşlar benim 5.2 v8 arabanın iç salonunu bugün komple söktüm yeniden yaptırıyorum benim tavan bilgisayarım çalışmıyor nereye gitmeliyim bu elektronik konusunda kim en iyi yapıyor varmıdır önerebileceğiniz bir usta yardımınıza şimdiden teşekkürler.

müsait olunca arayabilirsin..0533 282 31 47 ;D

mertbirincioğlu ilginize teşekkürler bu no sizinmi yoksa bir ustanınmı yarın arayacam inş. hayırlı akşamlar.

Arkadaşlar 200.000 milde bir araç buldum içi dışı çok temiz, tek marşta çalıştı direksiyonda 2-3 cm sanki bosluk var gibi, motor ilk çalıştığında şakır şakır bir ses geliyor..

sizce 200bin mil nasıl bir değer. araçta yağ akıtan bir yer yok üfleme yok motorda sadece 2 parçada boya var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,946
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR