Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!
klima gazı yok denir ama komprasörü arızalıdır yazın kenara 1500 tl en az , koltuğun motoru bozuk hem parçası zor hem çok çok pahalı , tavan yol bilgisayarı çalışmıyor elektronik arızası varsa çok pahalı yine , hava filtresi yok!! motor mahvolmuştur sana çok pahalıya patlar , motor yagsız kalmış blok çatlamışsa pistonlarında değişmesi gerekir o motor 2. kere aşağı iner sanada bir zj parası kadar daha masraf çıkar.
darkcity2000' Alıntı:Arkadaşlar az önce bir V8 test ettim, 93 model, motor yağsız kalıp blok çatladığından 5 bin km önce yeni blok alınıp yapılmış, sesi çekişi hızlanışını çok beğendim, gerçekten kükreyerek hızlanıyor, döşemeler temiz , tavan 500 tl ye yeniden döşemesi yaptırılmış, araç sunrooflu düzgün çalışıyor. Teyp yok, tavan yol bilgisayarı çalışmıyor, yolcu koltuğu yukarı aşağı ve beşik hareketini yapıyor ancak ileri geri gitmiyor.karburatör sanırım kocaman bir hortumun girdiği üst parçası yok iki delik görünüyor açıkta ama ben halledeceğim onu diyor arkadaş.
Araçta Prins lpg sistemi var. Klimanın gazının olmadığı söylendi. Güneşlik ışıkları, ayak ışıkları çalışıyor gösterge parlak sayılır, 180 bin milde. denediğim diğer v8 ler gibi gacur gucur değil, araç ekseri sessiz ilerliyor. ok gibi kalkış yapıyor. direksiyonda boşluk yok. frene basıp geirye takıp beklediğimde ses gelmiyor. durduğu yerde tam sağ tam sol da direksiyondan ses gelmiyor.
fiyat 15.500 , 14500 e bırakıyor. yolcu koltuğunda 10 cm lik bir yarık var, arka döşemeler temiz. Ön konsol plastiğinde ahşap rengi olan kırıklar var
sizce yukarıdaki bilgiler ışığın da aracın durumu nedir fiyatı vs ?
klima gazı yok denir ama komprasörü arızalıdır yazın kenara 1500 tl en az , koltuğun motoru bozuk hem parçası zor hem çok çok pahalı , tavan yol bilgisayarı çalışmıyor elektronik arızası varsa çok pahalı yine , hava filtresi yok!! motor mahvolmuştur sana çok pahalıya patlar , motor yagsız kalmış blok çatlamışsa pistonlarında değişmesi gerekir o motor 2. kere aşağı iner sanada bir zj parası kadar daha masraf çıkar.