Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darkcity2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,817
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 alıyorum yarına !!!

darkcity gel sana benim jeepi satayım. 4 lastik ve akü yenilemesi istiyor o kadar. motoru , diff i yeni elden geçti. 15.000 e satayım sana

Etiketler

model yükseltme amacıyla satacağım ki yoksa yine zj :smiley:

mjeliada' Alıntı:

Model renk ? varsa fotoğraflar... birde LPG yoktu değilmi .. gerçi özelden atabilirsen sevinirim. tolgao2000@gmail.com

Arkadaşlar 8 inch yükseltme yapılan bir araç yolda gezinmeye mi başlar ? kontrol zorlaşır mı ? Test ettiklerimden birtanesini düz şeritte tutamıyor mücadele etmek zorunda kalıyordum, yükseltmeler sökğlğrse eski haline gelirmi ?

valla nerde ne kadar sorunlu araç varsa gidip buldunuz, ya çok ucuzuna bakıyorsunuz uygun olsun diye ya da çok şanssızsınız
8" yükseltme ne ile yapılmış ki geziyor dalma yapıyor?

ilkakdeniz' Alıntı:
valla nerde ne kadar sorunlu araç varsa gidip buldunuz, ya çok ucuzuna bakıyorsunuz uygun olsun diye ya da çok şanssızsınız
8" yükseltme ne ile yapılmış ki geziyor dalma yapıyor?

Bildiğim birkaç bin euroluk yükseltme kitleri ile dev gibi yaylar ve takozlar gözüme çarpmıştı.

Sorunlu araçtan ziyade piyasada sorunsuz araç kalmadı sanırsam, 93-95 modeller 13-18.5 arasında e buna da 20 verecek değiliz, raiç bedeli bu civarlarda, beklentim öyle sıfır araç gibi değil ama işte ilana çıkan araçları mümkün mertebe test ediyorum. hedef en iyi fiyata en az sorunlu araç alabilmek, bunuda işte sizin gibi tecrübeli arkadaşlara sora sora yapmak ..

darkcity2000' Alıntı:
Arkadaşlar 8 inch yükseltme yapılan bir araç yolda gezinmeye mi başlar ? kontrol zorlaşır mı ? Test ettiklerimden birtanesini düz şeritte tutamıyor mücadele etmek zorunda kalıyordum, yükseltmeler sökğlğrse eski haline gelirmi ?

Kit ile yükseltme yapıldıysa öyle acayip bir gezme yapmaz, eğer kitse ve geziyorsa montajda kesinlikle hata vardır...

Takoz gibi ilkel bir yöntem kullanarak 8" yükselttilerse de sorun kaçınılmaz olur... ama heralde kimse takozla 8" yükseltmeye kalkışmaz diye düşünüyorum.

sinaa' Alıntı:
Kit ile yükseltme yapıldıysa öyle acayip bir gezme yapmaz, eğer kitse ve geziyorsa montajda kesinlikle hata vardır...

Takoz gibi ilkel bir yöntem kullanarak 8" yükselttilerse de sorun kaçınılmaz olur... ama heralde kimse takozla 8" yükseltmeye kalkışmaz diye düşünüyorum.

8"'lik bir takozu düşünmek bile istemem ;D nerdeyse 21 cm
8 cm olabilir diyorum

ilkakdeniz' Alıntı:
8"'lik bir takozu düşünmek bile istemem ;D nerdeyse 21 cm
8 cm olabilir diyorum

bu arada evet, 8" yükseltme kiti yok...

bir de 8 cm takoz olsa bile viraj denge çubukları, track barlar, alt kollar falan ellenmeden öyle bir yükseltme yapıldıysa araba yolda sapıtır... arazide de bir tarafları kırılır..

mjeliada' Alıntı:

Selamlar, yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyor gelen mesajlara cevap yazamıyorum, Özelden mesajınızı aldım, karar ver,rsem haber ederim, araç araştırmalarım devam ediyor, 15 bin TL 140 bin milde 4 bin tl revizyon geçirmiş LPG siz 95 model bir araç buldum ancak şehir dışında araç sanki sıfır km de , içi dışı çok güzel, bir futbolcunun hanımına ait..

Arkadaşım bende senin gibi 94 bakıyordum sonra saolsun bir kaç abimizi dinledik 96-97 bakmaya başladım 2 hafta önce 97 zj mi aldım iyiki laf dinlemişim diyorum şimdi makyajlı sunroof koltuk ısıtma vb... birçok fazlası var genelde galeri değil sahibinden bak bence galericiler uçuyorlar komisyon falan, birde onlara göre kendilerindeki bütün arabalar on numara :smiley: kusursuz ama öyle değil emin ol buna, 5 araba baktırdım eksper için araba başı 50 tl verdim kusursuz arabalar çöp çıktı. biraz fazla ver için rahat olur en azında motoru şanzumanı düzgün olsun...

96 yı güzel yapan sadece ve sadece jantları birde o kapı ve tamponlar boyuncaki sarı çizginin olmaması. koltuk ısıtması var ama ısıtmadan dolayı bütün 96 98 lerin döşemeleri harap. benim 93 ün döşemesinde neredeyse çatlak yok ama gördüğüm çogu 96 98 in mahvolmuş durumda

Evet Elektirikli koltuklar önemli benimkiler çalışmıyor sigortası atmış değiştirmedim benden önceki sahibide hiç kulanmamış koltuklar sıfır gibi ama kulananlarınki harap durumda..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR