Arama sonuçlarınız

1. H

1998 As 250 4x4 Kamyonet

Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet 2.5 tonluk´orjinali difransiyel kilitsiz. patinaja kalırsanız arka difransiyel bozulabir. ön tekerlerden biri şaseye kadar çamura battığında traktör' süz çıkmaz... kısaca dodgeden arazı aracı olmaz. boşuna uğraşmayın asfalt arabası.

2. H

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz...
  3. H

Bush'a Son Veda :)

Ynt: Bush'a Son Veda :) bir salağa göre reflexleri iyiymiş.

4. H

İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Kuzuyayla - Altıoluk Yaylası Keşif Gezisi (29 Kasım 2008) güzel resimler apoo
  5. H

Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım

Ynt: Sizce "Keşke ... " Boşluğu Dolduralım keşke dediğin an bittiğin andır. geçmişte gerçekleşen'' gerçekleşmeyen''ler için üzülmeye değmez.

6. H

Baba ve Oğul...

Ynt: Baba ve Oğul... çok anlamlı çok güzel

7. H

Ahır'ın Değeri?

Ynt: Ahır'ın Değeri? şansa bak ne diyelim hayırlısı
  8. H

İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar

Ynt: İlginç Tesadüf Gibi Ayrıntılar Eline sağlık ..
  9. H

Dikkatinizi Ölçün!.

Ynt: Dikkatinizi Ölçün!. eğelenceli oyun 25 sn yapabildim

10. H

Survival El Kitabı

Ynt: Survival El Kitabı çok iyi etmişsiniz. elinize sağlık

11. H

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? ben geri kaldım galiba : ibni batuta´yı okudum gezi üzerine bir de evliya çelebi seyahatnamesini günümüzdeki olayları en iyi anlatan en eski kitaplar. devlete ihaneti. mevki makam düşkünlüğünü. aşkları . tavsiye ederim.
  12. H

Gözünüz Aydın, Lamborghini Almak Kolaylaştı :)

Ynt: Gözünüz Aydın, Lamborghini Almak Kolaylaştı :) nakliyesini saymazsak araç çok güzel.....

13. H

Ford Mustang

Ynt: Ford Mustang 40 yaşında ihtiyar delikanlılar.çok güzel araç bunlar.
  14. H

Bir Garip İş İlanı

Ynt: Bir Garip İş İlanı yurdum'dan manzaralar.
  15. H

Karadeniz Fıkraları

Ynt: Karadeniz Fıkraları kamyon şoförü olan temel. yokuş aşağı inerken frenlerin patlak olduğunu anlamış. karşısındaki yol ikiye ayrılıyormuş, soldaki yolda bir kız çoçuğu bisikleti ile oynuyormuş, sağ tarfta ise pazar kurulmuş. temel allahım beni affet sağa gitsem pazar var, solda kız çocuğu...

16. H

S100 4X4

Ynt: S100 4X4 herkeze selam.. arkadaşıma s200 orjinal dizel lazım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. düz yada arazili farketmez.
  17. H

1989 Model Defender 110 (Satılık)

Ynt: 1989 Model Defender 110 (Satılık) UNİMOG KAÇ MODEL ACABA RESİM VARMI..?
  18. H

Defender 110 Pickup Sahibi Oldum ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender 110 Pickup Sahibi Oldum ve Yardımlarınızı Bekliyorum ADAPAZARI MERKEZ SANAYİDE UYGUN PARÇACILAR BULABİLİRSİN.

19. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hepinize selam.. ben hamdi.
  20. H

Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover arkadaşım seymen/kocaeli MKE den 1991 modelini aldı pompa ve ve şanzumana biraz masraf yaptı gayet iyi geziyor. alış fiyatı:4200 ytl toplamda 8000 ytl ye mal olacağını söylüyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri