Baba ve Oğul...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eftaLYa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,791

eftaLYa

Face & Ben
Yer
İstanbul - Şişli
Web
www.esraakeroglu.com
Önce metni okuyun, ardından videoyu seyredin..

Oğlu babasına sorar : « Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? »

Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar.

Ve bir maratonu birlikte tamamladılar.

Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun yeni bir yarış talebini kabul ediyordu.
Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.

(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton.

Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ?

Linke tıklayınız :

http://www.godtube.com/view_video.php?viewkey=8cf08faca5dd9ea45513

Etiketler
baba oğul

Ynt: Baba ve Oğul...

Yakın zamanda kaybettiğim babamı hatırladım birden :'( ve çocuklarımla biraz daha fazla zaman geçirmem gerektiğini.
Teşekkürler eftalya...

uğur abi ağlamazsan kırk yıl kölen olmaya razıyım.bu haberi paylaşan arkadaşıma da tekrar bize insan olduğumuzu hatırlattığı için teşekkür ediyorum

Babamızın ve çocuklarımızın kıymetini varken bilmeliyiz. Sonrası geç olabilir...

Paylaşım için tekrar teşekkürler...

bu gün yine izledim çok duygusal biri olduğum söylenemez kolay kolay ağlayamam diye düşünüyordum ama bu azim adamı ağlatır yaa

Sevgili Esra,

Bir anda eski bir ağabeyim aklıma geldi. Onunda spastik bir oğlu vardı. Karısı terk etti gitti. Bir banka da müdürdü. İş hayatını bıraktı ve kendini oğluna adadı. O da inanılmaz şeyler yapmıştı. Bana hep uğrarlardı. 10 senedir hiç haber alamadım. Yaşam bana onları unutturdu.

Bana onları hatırlattığın için sana çok teşekkür ederim. Yarın ilk işim nerede olduklarını araştırmak olacak.

Sevgilerimle,

Erdal R. Tuna

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,953
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR