Arama sonuçlarınız

1. N

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Ebru hanım özellikle çekre karavan kullanma konusunda sizi tebrik etmek istiyorum . Ben motokaravanı kullanıyorum ancak çekme konusunda cesaret göstereceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki yıl bizde yurtdışı seyahatlere başlamıyı planlıyoruz...

2. N

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Karavanla geçen ilk yazımızı oldukça iyi gezerek geçirdik umarım bir ara bende gezi anılarımızı burada dile getiririm.Karadeniz turu bizde yapmayı çok istiyoruz ancak bu sene olmadı önümüzdeki sene sizin ve diğer arkadaşların gezi anılarını referans...
  3. N

Yollardaki Kısa Rastlaşmalar...

Ynt: Yollardaki Kısa Rastlaşmalar... Merhaba İlknu hanım. Şu anda Marmaris Hisarönü Hisar kampingdeyiz, Evcan la yanyana. Burasını çok sevdik ve ilk defa bir yerde 3 günden fazla kalıyoruz. Dün sizin favari yeriniz olan Bozburana günlük bir tur yaptık.Hafta sonu yapın bir çılgınlık gelin...

4. N

Olumsuz İzlenimler; Önder Camping

Ynt: Olumsuz İzlenimler; Önder Camping Kuşadasının beton yığınları arasında yeşil kalabilen ender br yer bence.Önder Kamping 16 dönüm arazi üzerinde ağaçlık bir alan. Sahipleri ile tanışma fırsatımız olmadı ancak söz konusu yeri Kuşadasının göbeğinde tatil köyü veya site yapmaya kalksalar 7...
  5. N

İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz.

Ynt: İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz. Sayın doğan oto ve gözdemed iyi dilkelriniz için teşekkürler. Umarım bir an evvel kendinize emekliye ayırma fırsatını bularak seyahatlerinize çıkarsınız. Hayat çok kısa bu nedenle ben ve eşim emekliliği hakettiğimiz gibi işlerimizden ayrılarak hayallerimizin...

6. N

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Sayın Hüseyin Bey Son 3 yıldır yazılarınızı, içerin yanısıra tarzınızdan dolayı heyecanla takip ediyorum. Özellikle yurt dışına çıkmak isteyenleri hem cesaretlendirecek hemde rehber olacaktır.Eşinizin yazılarınıda takip etmeye başladım ve ikinizinde kaleminize sağlık...

7. N

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz İyi yolculuklar diliyoruz..Seyahat anılarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyoruz.Umarım bizde 1-2 yıl içinde karavan ile avrupa seyahatine çıkabiliriz.Bu tür yazılar bizleri hem heveslendirecek hemde referans olacak. Nuran&Gürcan
  8. N

Ynt: İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz. Haşmet bey ilgilniz için teşekkürler, gezi notlarınız güzeldi ve bize faydalı oldu.Umarım bizim içinde güzel bir seyahat olur.
  9. N

Ynt: İlk Yolculuğumuza Çıkıyoruz. Cavit bey iyi dilekleriniz için teşekkürler, Levent bey özellikle müze kartı hatırlatmanız iyi oldu .Bu gezide Edremit üzerinden düşünmüyoruz ancak haziran ve temmuzda Ayvalık, Bozcada pragramlarında Bergama açık hava müzesini gezmek isterim.Çok teşekkürler

10. N

Öncelikle şu ana kadar açılmış bir başlığa cevap yazmış yeni bir başlık yazmamıştım, hatalı bir yerde başlatmışsam şimdiden özür dilerim. Son iki yıldır karavan alma hayallerimizle hergün gerek UKKF nin gerekese Gezenbilirin farmunda karavan ve karavancılık ile ilgili herşeyi takip ettik.Ve...

11. N

İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)

Ynt: İznik Buluşması Duyurusu (12 - 13 Mart 2011) Biz yeni karavancı olarak karavancı dostlarımız ile tanışmak istiyoruz. Gerek ctesi emekli olduğum kurumun organızasyonu olması gerekse karavanımızda ısıtıcı sistem olmaması nedeniyle ctesiden gelme imkanımız olmasada pazar sabahı kahvaltıya...
  12. N

2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar...

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... 1997 pejo boxer 12 lik. 2 kişinin kalabileceği bir karavan, karavanımızın en büyük özelliği BS plaka olması ...

13. N

2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar...

Ynt: 2010 Kurban Bayramı Gezi Planları - Rotalar... Bursa da yaşayan yeni emekli olmuş çifttiz, 1 yıldır karavan hayallerimiz vardı ve geçen hafta karavanımızı aldık ve seyahate çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Bizde bayramda çıkmak istiyıoruz ve ilk etapta amacımız tecrübeli karavancı dostlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri