Arama sonuçlarınız

1. A

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? değerli arkadaşlar benimde gezilerde kullandığım 96 en 500 vulcan ve ayrıca şehir içinde kullandığım mct 250 modifiyrli mondial motorlarım var ikisindede çok memnunum

2. A

Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ?

Ynt: Piaggio mu ? Kymco mu ? Ya da Öneriniz ? bence uzun yolda zevk almak istiyorsan Kymco ama şehir içi kısa mesafelere Piaggio Öneririm
  3. A

Selam Arkadaşlar Gezi Yok mu Sizde?

Ynt: Selam Arkadaşlar Gezi Yok mu Sizde? değerli krosçu kardeşim hangi muhitten katıldığını bilmiyorum ama ben lüleburgazdanım bizim öyle bir derdimiz yok çokşükür. herhangi bir gurba veye topluluğa üye değilsen senin istediğin biraz zorlaşır sana tavsiyem bir yerlere katıl hatta görev al...

4. A

Bu da Bizim Zevkimiz; Lüleburgaz Motosiklet Kulübü

değerli gezenbilir dostları herkesin bir tutkusu vardır bizimde tutkumuz bu uzun yıllar ve uğrasıdan sonra lüleburgaz motorsiklet kulübünü arkadaşarın yardımları ile kurmayı başarabildim yaklaşık 1 yıldan beri resmi kulüp olarak faliyrtlerimize devam ediyoruz bu yaz sezonunda çok güzel gerziler...
  5. A

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Öncelikle herkese selam aranıza yeni katılanlardanım bu konu çok hoşuma giden bu konulardan oldu gezenbilir motor grubu adı altında biraya gelme fikri çok hoş belki bu konuda yeterli katılım olur kurulur o zaman beni en başa yazın

6. A

Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz?

Ynt: Motora İlk Adım Atacağım, Yardımcı Olur musunuz? sevgili kardeşim bencede sen 125cc veye 250cc motordan şaşma başlangıç için diğerleri seni kullanman için motive etmediği gibi hevesini şevkinide kırabilir madem lüleburgazda oturuyorsun neden oradaki motorsiklet kulübüne gidip ordaki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR