Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21 EKİM 2017 Cumartesi
YM8KAT - KATEL (Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik ve Haberleşme Derneği) tarafından Kahramanmaraş Ahir Dağı Karagöl mevkii 1800 rakımda kamp yapılacaktır.
20:00-01:00 Saatleri arasında 7.099-7.150 MHz frekanslarında HF haberleşme tatbikatı olacaktır.
Radyo...
Ynt: Direksiyon Titremesi
ön göğüstede var aslında ama direksiyonda daha cok hissediliyor.sanki düşük rolantide çalışıyormuş gibi.yazılımsal olabilir diye düşünüyorum.
Aracımı geçen hafta aldım ve şu anda 450 km de.Aslında cokta sorun edilecek bir durum değil ama yinede insanın kafasını kurcalıyor.Şöyleki araç 2014model dacia duster 4x4 110 bg rolantide aracın direksiyonunda bir titreme mevcut (gözle görülmüyor ama elle hissediliyor) gaza basıp devir 2000...
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi
2 yıl suzuki arasından sonra tekrar dustere dönüş yaptım.2014 laurete look paket 4x4 navi+hız sabitleme+park sensörü+lastik arıza sensörü.
Ynt: Grand Vitara 2004 Yakıt
17 lt tuketim ayni model araclarda da oluyorsa sorun yok ama forumda bazı arkadaslar 12-13 lt lpg tukettiğini yazmıslar. Benim aractada mı bir sorun var acaba?