Arama sonuçlarınız

1. eczsedat

Katel Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik Ve Haberleşme Derneği Hf Faaliyeti

21-22 Ekim 2017 tarihlerinde Kahramanmaraş Ahirdağı Karagöl Mevkiinde yaptığımız kamp ve HF / UHF / VHF haberleşme tatbikatı. Ahir Dağı Kampı

2. eczsedat

Katel Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik Ve Haberleşme Derneği Hf Faaliyeti

21 EKİM 2017 Cumartesi YM8KAT - KATEL (Kahramanmaraş Amatör Telsizcilik ve Haberleşme Derneği) tarafından Kahramanmaraş Ahir Dağı Karagöl mevkii 1800 rakımda kamp yapılacaktır. 20:00-01:00 Saatleri arasında 7.099-7.150 MHz frekanslarında HF haberleşme tatbikatı olacaktır. Radyo...
  3. eczsedat

92011 Model Laurente 4x4 Esp Asr Ile Ilgili

İşaretli yerdeki düğme aktifse araç esp lidir buradan açıp kapatabilirsin.

4. eczsedat

Duster Niçin Satılır?

Ynt: Duster Niçin Satılır? süleyman bey püskürtmeli su fıskiyeleri hangi aracla uyumlu bende değiştirmek istiyorumda o yuzden sordum.
  5. eczsedat

Direksiyon Titremesi

Ynt: Direksiyon Titremesi servisle irtibata geçip sonucu buradan yazarım.teşekkürler süleyman bey.

6. eczsedat

Direksiyon Titremesi

Ynt: Direksiyon Titremesi ön göğüstede var aslında ama direksiyonda daha cok hissediliyor.sanki düşük rolantide çalışıyormuş gibi.yazılımsal olabilir diye düşünüyorum.

7. eczsedat

Direksiyon Titremesi

Aracımı geçen hafta aldım ve şu anda 450 km de.Aslında cokta sorun edilecek bir durum değil ama yinede insanın kafasını kurcalıyor.Şöyleki araç 2014model dacia duster 4x4 110 bg rolantide aracın direksiyonunda bir titreme mevcut (gözle görülmüyor ama elle hissediliyor) gaza basıp devir 2000...
  8. eczsedat

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 2 yıl suzuki arasından sonra tekrar dustere dönüş yaptım.2014 laurete look paket 4x4 navi+hız sabitleme+park sensörü+lastik arıza sensörü.
  9. eczsedat

2005 Grand Vitara 1.6 İçin Abs Sensoru Lazım

2005 grand vitara 1.6 at için sol arka abs sensoru lazım elinde olan yada bulabilceğim bir yer varmıdır tşk.

10. eczsedat

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? Ben hepsiburadadan almıştım.kn filtrenin kendi sitesi var oraya da bakabilirsin. http://www.knfiltre.com

11. eczsedat

Jımny Performans Nasıl Arttıracagız?

Ynt: Jımny Performans Nasıl Arttıracagız? üstat ben 2005 g.vitara 1,6 at aracıma kn filtre taktım.bariz bir iyileşme var kesinlikle tavsiye ederim.
  12. eczsedat

3 Kapı Grand Vitara Modifiye

Ynt: 3 Kapı Grand Vitara Modifiye selamlar.2004/2005 3 kapı vitara için alt koruma ölçüleri varmıdır?

13. eczsedat

Akıllı Telefonlar Üzerinden PTT (Bas-Konuş) Haberleşme

Ynt: Akıllı Telefonlar Üzerinden Ptt (bas-konuş) Haberleşme Ben de şifre rica edebilirmiyim?
  14. eczsedat

Grand Vitara 2004 Yakıt

Ynt: Grand Vitara 2004 Yakıt 17 lt tuketim ayni model araclarda da oluyorsa sorun yok ama forumda bazı arkadaslar 12-13 lt lpg tukettiğini yazmıslar. Benim aractada mı bir sorun var acaba?
  15. eczsedat

2004-2005 3k Vitara

Ynt: 2004-2005 3k Vitara 2005 model 1,6 otomatik var bende 74500 km de orjinal kazasız.

16. eczsedat

Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz.

Ynt: Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz. cb mobil anten için marka model ve özelliklerini belirtirmisiniz.tşk
  17. eczsedat

Dnt Speedy Cb Radio

Ynt: Dnt Speedy Cb Radio Yurtdısından getirtiyorum.40 dolar.
  18. eczsedat

Dnt Speedy Cb Radio

herkese selamlar ..dnt speedy cb telsiz hakkında bilgisi olan varmıdır.ayrıntılı bilgi: http://www.446shop.com/article.asp?a_id=27 sitesinde var.turkıyede sorunsuz kullnılabılırmı?şimdiden tşk...

19. eczsedat

Kahramanmaraş Off-road

Ynt: Kahramanmaraş Off-road https://tr-tr.facebook.com/pages/Karoff/128888560628839
  20. eczsedat

Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz.

Ynt: Tüm Telsiz Ve Ekipman İhtiyaçlarınız İçin Ulaşabilirsiniz. cb araç için neler var elinizde?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR