Arama sonuçlarınız

1. Z

uygun fiyat yaesu vx 8gr

Ynt: uygun fiyat yaesu vx 8gr 02/03/2011 10:12:38 TARİHİNDEN BERİ KULLANMAKTAYIM OPSİYONEL HİÇ BİR ÜRÜNÜ BULUNMAMAKTADIR AMBALAJ İCERİSİNDEKİ STANDART ÜRÜNLER BULUNMAKTADIR SADECE İÇİNDEDEN CIKAN YAESU YAPIŞTIRMASI YOK KULLANDIM :) GARANTİ BELGESİ MEVCUT FAKAT İTHALATÇISI (ATEL TELEKOM) DAHA...

2. Z

Telsiz Tercihi ( Marka,Tercih,Fiyat,Güç,Performans,Mesafe ) yapmadan önce

Ynt: Telsiz Tercihi ( Marka,Tercih,Fiyat,Güç,Performans,Mesafe ) yapmadan önce neyse abi bilmişlik tasladığım için özür dillerim KİTABI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM SAYGILAR TA2AZZ
  3. Z

uygun fiyat yaesu vx 8gr

Ynt: uygun fiyat yaesu vx 8gr güncel

4. Z

Ynt: Telsiz Tercihi ( Marka,Tercih,Fiyat,Güç,Performans,Mesafe ) yapmadan önce http://www.derinelektronik.com/lazer_devreleri/lazerdevre/lazerli-ses-iletimi.html
  5. Z

Ynt: Telsiz Tercihi ( Marka,Tercih,Fiyat,Güç,Performans,Mesafe ) yapmadan önce ali abi kızmak yok :) bu lazerle telsiz görüşme çılgın projesini alıntı görüyorum sanki http://scitoys.com/scitoys/scitoys/light/light.html#laser_communicator da sesin tek yönlü iletimi söz konusu devre cok basit...

6. Z

uygun fiyat yaesu vx 8gr

800 tl yaesu vx 8gr orjinal anten,şarj aleti, batarya devredlecektir 05072664203

7. Z

SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO

Ynt: SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO ilandaki ürün bitmiştir... moderatör ilan kapatılabilir
  8. Z

Ynt: SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO o yüzden arkadaşlara 150 den satıyosunuz değil mi 120-90=30 o da benden olsun haksız rekabet için özür dilerim
  9. Z

Ynt: SIFIR PUXİNG PX-888 VHF PROFOSYONEL HANDHELD RADİO güncel değeri 90 tl

10. Z

yaesu vx 8 gr aprs menü yardım

cihazın aprs ayarlarını yapamıyoru bilgisi olan arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşk 73.s

11. Z

hangisi????

Ynt: hangisi???? 409 dan adi posta ile alımını yaptım 455 usd ye sorunsuz geldi sadece biraz daha pahalı oluyor 8gr modelide 108-999 mhz arası rx vhf ve uhf de gönderme yapıyor dinleme aralığında herhangi bi sorun göremedim 6 m bandında hala şüpheler var türkiyede serbest yada yasak olduğu...
  12. Z

ASELSAN 4011 7-8V 1-3 A Çevirebilecek Devre Konusunda Acil Yardım

Ynt: ASELSAN 4011 7-8V 1-3 A Çevirebilecek Devre Konusunda Acil Yardım 4011 el cihazı için kullanacaktım cihazı echolinke bağladım fakat beslemesi yok fan taktım echolinkte yan maması için hayırlısı.. tşk 73

13. Z

Ynt: ASELSAN 4011 7-8V 1-3 A Çevirebilecek Devre Konusunda Acil Yardım ali aksoyun önerisi olan bi eliminatör sipariş ettim innşsllah çözer
  14. Z

ELİMDE 12 V 7 A ADAPTÖR VAR MASA CİHAZIMDA KULLANIYORUM PARALEL OLARAKTA Bİ EL CİHAZINI CALIŞTIRACAM ASELSAN 4011 7-8V 1-3 A CEVİRECEKBİ DEVRE LAZIM PİYASADA YOK TA2AZZ 73...
  15. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru TŞK İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN...

16. Z

karabük echolink kurmak

KARABÜK İLİNDE ECHOLİNK KURACAĞIM MOTOROLA GM300 MOBİL TELSİZ İÇİN ECHOLİNK ARABİRİM KABLOSU LAZIM DEVRE ÇİZİM ŞEMALARI VE GEREKSİNİM OLAN PARÇALRIN LİNKLERİ LAZIM 73............
  17. Z

PUXİNG PX-888 136-174MHz ELTELSİ...150 TL... 05072664203 şık ve ergonomik tasarım,(takozlardan nefret edenler için)sigara paketi kadar Iki satır alfanümerik matris LCD nokta ekran Çift kanal DİNLEYEBİLME MSK ANI kodlar ve programlanabilir deşifre Tek DTMF / 2 ton, Yan programlanabilir tuş...
  18. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru çağrı kodu ne zaman belli olur bilgisi olanlar lütfen

19. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru ewet 89 la a sınıfı kazandım
  20. Z

Polis Memuru

Ynt: Polis Memuru telsizi aldım kullanıyorum şu an gayet sağlam ve şık bütün polis memurları ve amatörlere tavsie ederim bazen diğğer polis memurları bile benim telsizzden çıkış yapıyorlar 73 ler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,778
Kaydolan Son Üyemiz
hadek

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri