Arama sonuçlarınız

1. U

KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ? slm arkadasım ben gecen sene dısco 1 ımı orda rektefe ettım bakımlarımıda orda yaptırıyorumm.ben memnunum parca sorun olmuyor cunku depoda olmayan mal 1gunde getıttırılebılıyor ıscılıkte bence dısardan daha uygun ve garantılı ıscılıkk..yapılan ıslemler ve deyısenler...

2. U

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi ben kayserı yetkılı servısınde yaptırdım 6 mılyara cıktı...ama parcaları hep orjınal kullandım.cakma parcalar cokdaha uygun ama ben tercıh etmedım...sızede tavsıye etmem orjınalden sasmayınnn...
  3. U

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? sagolun barıs bey tesekkur ederim...allah cumlemıze kaza bela vermesın!!!

4. U

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi sagolun tesekkurler..hakkı arkadasımın bınmek amaclı alıp sonra off.road bagımlısı oldugu gıbı bende ılk basda bınmeye almıstım ama yavas yavas bende hastalıgı kapıyor gıbıyım:)en cokda sıtedekı dayanısma cok hosuma gıdıyor dısardan arstırmayla bulamıcan pek cok seyı...
  5. U

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi ben aldım evet ılanıda kaldırırız dedık ole kaldı su an bende yani:)

6. U

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi saolun arkadaslar tesekkur ederim...

7. U

dısco 300tdı yardımmmm

Ynt: dısco 300tdı yardımmmm
  8. U

1995 disco 2,5 tdi

Ynt: 1995 disco 2,5 tdi selam arkadaslar.ben kayserıden ızzet bora .aracın yenı sahıbı benım...2ay oldu alalı.. arac gayet guzeldı ancak ufak bır hararet sorunu yasadım bu sebeble kople rektefıyeye soktum bıraz masraf oldu ama temıze cıktı...:)
  9. U

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? i.Bora VAR(300TDI DISCOVERY 2.5)KAYSERİ Yavuz abı bıkonu hakkında soru sordum ama gerı donen olmadı senın cevabını beklıyorum.uzunyayla

10. U

dısco 300tdı yardımmmm

arkadaslar meraba.ben 95model bır dısco aldım,aracın teknık ozellıklerını pek bılmıyorum.aracımı gecen denemek ıcın v8cherookıyle takıstık,arcım ne cektı nede cekıldı ama anlamadıgım tekerler hıc donmedı ama cherokınınkı durmadan donuyordu.tekerlerın neden donmedını anlamadım gucumu yetmedı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,780
Kaydolan Son Üyemiz
mryslz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri