KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efsanegkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,323

efsanegkn

Ana Kamp
merhabalar kırşehirden karlı dağlardan selamlar . sormak istediğim bilgi almak istediğim kayseri de bulunan otokar servisi sanırım ümit oto idi . burada araçlarını yaptıranlar varmı . işçilik yedek parça bol mu.. veee en önemlisi fiyatlandırmaları nasıl oluyor çok fazla uçuk mu . bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum .. telefon açıp ta görüşebilirdim ama gezenbilirden iyi referans yok benım için muhabbetle kalın ;)

Etiketler
Ynt: KAYSERİ OTOKAR ..BİLGİ?

efsanegkn' Alıntı:
merhabalar kırşehirden karlı dağlardan selamlar . sormak istediğim bilgi almak istediğim kayseri de bulunan otokar servisi sanırım ümit oto idi . burada araçlarını yaptıranlar varmı . işçilik yedek parça bol mu.. veee en önemlisi fiyatlandırmaları nasıl oluyor çok fazla uçuk mu . bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memnun olurum .. telefon açıp ta görüşebilirdim ama gezenbilirden iyi referans yok benım için muhabbetle kalın ;)

kokteknik bülent beyle iletişime geçerseniz size yardımcı olur bu konuda bildiğim kadarıyla kendiside aracını kayseride toplattı.

Duyduğuma göre çok iyi bir işcilik varmıs. Def toplamaya başlarsam uürayacaüım yerlerden birisi .

slm arkadasım ben gecen sene dısco 1 ımı orda rektefe ettım bakımlarımıda orda yaptırıyorumm.ben memnunum parca sorun olmuyor cunku depoda olmayan mal 1gunde getıttırılebılıyor ıscılıkte bence dısardan daha uygun ve garantılı ıscılıkk..yapılan ıslemler ve deyısenler kayıt edılıyor eger bır problem yasanırsa hıc problem edılmeden tekrar tekrar elden gecırılıyorr...

Ynt: Kayseri Otokar ..bilgi?

işçilik te parçada sıkıntı kesinlikle söz konusu değil adamlar yaptıgı işin garntisinide söylüyorlar tekrar sıkıntı olursa kendilerinden kaynaklı hemen gideriyorlar ama fiatı diğer illere göre biraz pahalı oda anlayan ustanın olmaması

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR