Arama sonuçlarınız

1. J

Duster Enjektör Sorunu

Merhaba, 2011 1.5 dizel dusterım var. Geçen hafta 80 bin bakımına aracımı yetkili servise götürdüm. Bakımdan 2 gün sonra motor arıza ikazı gelmeye başladı. Yeniden servise gittiğimde aracı bilgisayara bağladılar, 4 enjektöründe arıza verdiğini belirttiler. Normalde parçanın değişmesi gerektiğini...

2. J

Kuba Atv ler Hakkında Bilgisi Olan Varmı

Ynt: Kuba Atv ler Hakkında Bilgisi Olan Varmı anladım.. tesekkur ederım cevap ınız ıcın.. atv den vazgectım sanıırm ama scooter dusunuyorum.. bakalım su fuara bı gıdıp butun markalara bakıcam..
  3. J

Ynt: Kuba Atv ler Hakkında Bilgisi Olan Varmı tesekkurler.. evet internet sitelerinde orada bulunduklari yaziyor ancak nasil bir marka acaba? satan 1-2 yere sordum tabiki onlar kotu demiyor kim malini kotuler ki.. keske kullanan birisi ciksa..

4. J

Ynt: Kuba Atv ler Hakkında Bilgisi Olan Varmı bu konuyu canlandirmak icin mesaj yaziyorum... bende kuba atv lerı arastırıyorum.bılgısı olan varmı ? tavsıye edermısınız?
  5. J

Extreme Off Roadçu Duster

Ynt: Extreme Off Roadçu Duster BIR ARACI BEYENMEDIGI ICIN KONU ACAN BIRINI ILK DEFA GORUYORUM :) HIC ISI GUCU OLMAYAN BIR INSAN SANIRIM BU KISI..

6. J

Keçimi Satıyorum :((

Ynt: Keçimi Satıyorum :(( takip...

7. J

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster?
  8. J

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? montanes is it dacia duster?
  9. J

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? parcalar cok pahalı umarım ılerıde ucuzlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,867
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Geri