Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş Gölcük - Bozdağ Kamp Etkinliği Duyurusu (01 - 02 Ekim 2011)
ya ben uzun zamandır sıteye gırmıyordum asıl muhabbet burda ımıs kampcılar safak dogan gunes:DDD demı murat abii:DDDD
Ynt: TRT FM Radyo Kanalında GEZENBİLİR'i Anlatacağız (26 Haziran 2011)
izmir de 94.7 :DDd trt fm o yayın saatıne uzatacaklar ben buna emınım:DDD kolay degıl benım butun turkıyedeki aılem hakkında bılgi almak :d GEZENBİLİR coookkk buyuk bı aıle:DD
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (17 Nisan 2011)
tabi yaa sen bu hafta kac tabi yaa kaptan yok bakalım ne yapacagız:D
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
abim ben gene aksam gelırım herhalde:D tarıh yaklastıkca bellı olur havalarda gec karırıyorya :D daha rahat gelırım:Dama net olarak tarıh yaklasınca bellı olur:D
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Katılımcı Listesi
1. Serkan SAYGAN
2. Murat ÖZ
3. Ömer Adil KUTLU
4. Mustafa DEMİREL
5. Kivanc GOKBORU
6. Serkan DIKICI
7. Nurhak ŞEN
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kampı (26 - 27 Mart 2011)
gürhanım elıne saglık :D kaptan yaaa :( valla soyle daha uzun olsa kımsenın sesı cıkmazdı cok guzeldi yaaaaa:)eyvallah abım:d bu ekıp ısparta da cok guzel seyler yapacak :d GEZEN BİLİR İZMİR seviyorum sizi:D
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011)
abı senın teleskopu alalım ya ben hıc bakmadım yıldızlara araba kamp alanına kadar cıkıyor cıkmasada ben sokarım sen uzulme bu arada
GELECEKLER:
1-ÖMER
2-MURAT ÖZ
3-MURAT SANCAK
4-NURHAK...
Ynt: Gezenbilir İzmir; 3. Gezenbilir Sucuk Partisi ve Kamp Duyurusu (26 - 27 Mart 2011)
ah be abim sen iste ben sırtımda tasırım o suları:dbıde ısyerınden ızın alıp gelebılrsem sabahtan on numara olacak ama aksam gelırsem bıle su ıle gelmeye calısırım:dabım ayrıca gecıcı olarak orda bızımkıler:DDDD
abi harıka olacak :D hıssedıyorum:Dayrıca ben kavurma getırsem olmaz mı soyle cesıt olsun dıye sucuk partısı partılıkten cıkar valla:D
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)
murat abım, ssen gel yeter bende senın ıcın de hazırlık yaparım sen gel yeter abım :D ozledım senın gıbı bı fenerliyi:Dvalla özledım bende yagmuru yaa bugun bıraz yagdı da dolastım sokaklarda :D ve ayrıca...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)
butun ekıp ınsallah hep beraber agrı dagına bee kaptan :d bı dusunsene agrı dagı ve bız gezenbılır :dailesi
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)
arkadaslar cok güzel bi yürüyüste cok güzel bı pazar gecırdık tesükkür ederım herkese gelemeyen arkadaslar ınanın yagmur kendını hıssettırmedi bile :( saglık olsun haftaya beklerız
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)
eyvallah kardesım sagol ama benım bı kralıcem var o halletti sag olsun ama bundan sonra ben yaparım eyvallah kardesım:D :D ;D ;) :)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüş Duyurusu (06 Mart 2011)
anlamadıgım bız balcovayı gormeyecek mıyız o zaman dogru mu ömer abi gazimire geri inecegiz demi biz ona göre haber verecegım arkadaslara
olsun bee abim sutopu falan basarı var gene klupte:D
Ben ve EMre fanatik Galatasaraylıyız ama bu sene su topu takımını tutuyoruz ötekinde hayır yok :-[
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)
gürhan kardesım en cokta sen bekledın ama yamuk yaptı sana sis bu pazar olacak ama:d sis ıcıme doguyor
Sis bizleride içine alsın diye çok bekledik ama olmadı...