Arama sonuçlarınız

1. akirhan

Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen Selamlar, Hemşerim Sinan arkadaşımın talimatları doğrultusunda parkurlar başarıyla GPS'ime aktarılmıştır. Bir kez becerdikten sonra işlem gerçekten çok kolay yürüyor. GPSBabel programının Mac versiyonunun olması...

2. akirhan

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen Selamlar Reha bey, iyi diyorsunuz da, burada aşmayı başaramadığım sorunlar var: Birincisi, MapSource'un Mac versiyonu yok. Hadi PC kullanıyoruz diyelim, cihazımdaki lisanslı Topo TR haritasını MapSource'a yüklemeyi...
  3. akirhan

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen Teşekkürler arkadaşlar, gpsbabel'in Mac versiyonu da varmış, hemen indirmeye başladım, indirince hemen denemelere başlarım. Sanırım gösterdiğiniz yollarla bu iş olacak. Google Earth programının neden bizi böyle...

4. akirhan

Ynt: Google Earth'de Parkur Hazırlayıp GPS'e Yükleme Konusunda Yardım Lütfen "Garmin GPS tavsiye" başlıklı forumda, "the venturer" isimli arkadaşımız demiş ki: "Google Earth tüm dünyada kullanılan bir harita yazılımı. Sağlam referanstır. Ben çoğu kez mapsource ile bulamadığım yolları GE ile...
  5. akirhan

Selamlar, forumda bazı arkadaşların Goggle Earth programında hazırladıkları parkurları MapSource yardımıyla GPS'lerine aktarabildiklerini okuyorum ve bu konuda yardım bekliyorum. Bilgisayar olarak Mac kullanıyorum ve parkurlar şu anda bu bilgisayarda işaretli ama Mac için MapSource programı yok...

6. akirhan

Su Geçişleri

Ynt: Su Geçişleri Geçen kış İzmir - Seferihisar'ı sel bastığında Citroen C4 dizel aracımla Sığacık'ta bulunuyordum ve sel basmış yoldan geçmek zorunda kaldım. Hayatımın en zor ve korkutucu durumlarından biriydi. Zaman zaman kaput seviyesinin üzerine çıkan suyun içinde yaklaşık 2 km ilerlerken...

7. akirhan

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Ad - Soyad: Arif KIRHAN Doğum Tarihi ve Yeri: 1959, İzmir Memleket: İzmir Semt: Bademler - Urla İlgi Alanı: Dağ bisikleti, off-road (belki), doğada zaman geçirmek. Not: 12 yıldır dağ bisikleti hastasıyım, farklı parkurlardan 9 kez Toros geçişi, 1 kez Transalp...
  8. akirhan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese selamlar, sitenizle yeni tanıştım, hemen üye oldum ve cok faydalanıyorum. İsmim Arif Kırhan, 1959 izmir doğumlu, izmir'de oturur, Göz Doktoru, evli, 23 yaşında ve motor sporlarına çok meraklı bir oğul sahibiyim. Ayrıca 12 yıldır dağ bisikleti hastasıyım...
  9. akirhan

Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı

Ynt: Google Earth İle Garmin Koordinat Uyuşmazlığı Bende de aynı sorun var, Etrex Legend HCx kullanıyorum. WGS 84 seçimini / değişikliğinin nasıl yapılacağını açıklayabilir misiniz?

10. akirhan

Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim?

Ynt: Garmin ve Mac: Haritaları Nasıl Yükleyelim? Öneriler için teşekkürler, ben de Mac kullanıyorum, bir hafta önce Etrex Legend HCx aldım, harita yüklemede ve bilgisayara bağlanmada sorun yaşıyorum. Evde ayrıca oğlumun PC'si var, önce Mapsource CD'sini oraya yükleyip neler yapabileceğime...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri