Arama sonuçlarınız

1. K

Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

Ynt: Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk" teneke tavuk bizimde uzmanlık alanımız annanem tavuğu kümestan yakalar ve keser hazırlar dedemde ateşi ve kazığı hazırlar ve çınar ağacımıza yaptığımız kküçük balkonumuzda hepberaber yeriz yolunuz dikiliye düşerse sizide bekleriz ..

2. K

Sakızın Faydaları

Ynt: Sakızın Faydaları zararlarından da ben behsedeyim o zaman ,,sinir hastalığına sebep olabilir düzgün çiğnenmezse tabi bu sakız çiğneyen kişinin etrafında olan kişiler için geçerlidir...lütfen otobuste olsun ,halka açık alanlarda tanımadığınız ve sizi uyaramayacak kişilerin yanında sakız...
  3. K

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) teşekkürler çağatay bey biz de şubata bir faaliyet planlıyoruz...tavsiyeleriniz çok güzel ,değerlendireceğiz.tekrar sağolun:)

4. K

Lycian Way ...

Ynt: Lycian Way ... şubat 3-4 gibi olabilir sizede uygunsa
  5. K

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor bende bu sömestrda gitmeyi düşünüyorum ama yazında olur yalnız okulum 28 ocakta bitiyor ve en fazla 1 haftamı ayırabilirim bende birkaç arkadaşımı ayarlayabilirim gelmek isteyene duyurulur..hadi bu olmadı bi kaz dağları olur .son tatillerim:(

6. K

Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)

Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012) likya yolunu bu sene yürümeyi çok istiyorum ve bu etkinlik çok güzel fakat benim okulum 27 sinde tatile giriyor ne yazıkki çok üzgünüm umarım yaza da böyle bir organizasyon olur

7. K

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011) dikilideydim,aliağadaydım geziyodum :Dartık başka tatillerde katılırım size :'(
  8. K

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011) 12 şubat olamaz mı ? lütfen lütfen lütfeen:) 13 şubatta izmirden ayrılıyorum ama sizinle yürüyüşede gelmek istiyorum :)
  9. K

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu ad:sezen Doğum Tarihi ve Yeri: 1991-karşıyaka Memleket:izmir Semt: karşıyaka İlgi Alanı: doğa yürüyüşü,güzel kitaplar, Felsefe,bitkilere özellikle ilgi duyuyorum , gökyüzü ,Doğa ve Gezi, Müzik......

10. K

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor çok güzel program ama banada tanıdık geldi ultimate survival vardı Her programda Bear Grylls’i bir helikopterle vahşi doğanın ortasına bırakırlar ve bu vahşi doğadan kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalışırdı olsada izlesek ::) ama...

11. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam dostlar ! ben sezen ,tam bi doğa aşığıyım izmirliyim ama okul gereği ankaradayım ankarada ve izmirde olan faliyetlerden haberdar olmak için katıldım fotorafçılık kursuna başladım ve her açıdan bilgiye açım ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri