Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sakızın Faydaları
zararlarından da ben behsedeyim o zaman ,,sinir hastalığına sebep olabilir düzgün çiğnenmezse tabi bu sakız çiğneyen kişinin etrafında olan kişiler için geçerlidir...lütfen otobuste olsun ,halka açık alanlarda tanımadığınız ve sizi uyaramayacak kişilerin yanında sakız...
Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)
teşekkürler çağatay bey biz de şubata bir faaliyet planlıyoruz...tavsiyeleriniz çok güzel ,değerlendireceğiz.tekrar sağolun:)
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor
bende bu sömestrda gitmeyi düşünüyorum ama yazında olur yalnız okulum 28 ocakta bitiyor ve en fazla 1 haftamı ayırabilirim bende birkaç arkadaşımı ayarlayabilirim gelmek isteyene duyurulur..hadi bu olmadı bi kaz dağları olur .son tatillerim:(
Ynt: Likya Yolu - Karaöz - Antalya Arası Yürüyüş Etkinliği(21-27 Ocak 2012)
likya yolunu bu sene yürümeyi çok istiyorum ve bu etkinlik çok güzel fakat benim okulum 27 sinde tatile giriyor ne yazıkki çok üzgünüm umarım yaza da böyle bir organizasyon olur
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu
ad:sezen
Doğum Tarihi ve Yeri: 1991-karşıyaka
Memleket:izmir
Semt: karşıyaka
İlgi Alanı: doğa yürüyüşü,güzel kitaplar, Felsefe,bitkilere özellikle ilgi duyuyorum , gökyüzü ,Doğa ve Gezi, Müzik......
Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor
çok güzel program ama banada tanıdık geldi ultimate survival vardı Her programda Bear Grylls’i bir helikopterle vahşi doğanın ortasına bırakırlar ve bu vahşi doğadan kendi imkanlarıyla kurtulmaya çalışırdı olsada izlesek ::)
ama...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
selam dostlar !
ben sezen ,tam bi doğa aşığıyım
izmirliyim ama okul gereği ankaradayım
ankarada ve izmirde olan faliyetlerden haberdar olmak için katıldım
fotorafçılık kursuna başladım ve her açıdan bilgiye açım ;)