Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bot Tavsiyesi
Haklsınız, tabiiki denemeden almamak lazım. denemek için İstanbula gitmem gerekir ve bu aralar numara sıkıntısı var 2 hafta önce gitmiştim kafama göre hiç bir model bulamadım ayağıma uyacak ama bazı botları denedim az çok fikir sahibi oldum öyle sipariş verdim genede risk var...
Breithorn dada numara olmadığından en son breithorn pro modelini aldım bakalım hayırlısı :) boreali denemiştim önceden ama şu anda gidip deneme şansım maalesef yok, asolo sasslong ada bakmıştım çok iyi görünüyor kafamıda bayaa karıştırdı ama bi türlü asoloya ısınamadım ondan...
sanırım var evet :) aslında bende bestarddan yana kayıyor niyetim fakat kalıpları nasıl bilmiyorum tam yazmayı unutmuşum önceki mesajda ayaklarım taraklıdır bildiğim kadarıyla borealler biraz geniş kalıplı o yönden bestardı bilmediğimden biraz kararsızım kayland hakkında hiç...
Herkese merhabalar. Bot almam lazım yaptığım araştırma sonunda şu anda piyasada olan ve numarası mevcut botlardan 3 tane arasında kararsız kaldım fiyatları birbirine yakın acaba tecrübeli arkadaşlardan tavsiyesi olan olurmu veya bunlar dışında da tavsiyeye açığım. Kullanım...
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar herkese, ben serdar kocaelide yaşıyorum, burayı tamamen tesadüfen buldum bir konuda araştırma yaparken. Ben aslında daha çok fotoğrafçılığa meraklıyım ama özellikle son zamanlarda kendi başıma yürüyüşler yapıyordum (oldum olası kmlerce...
Kısa süre önce aldığım 3 veya 4 kere giydiğim (şehir içinde 2-3 saatlik süreler), ancak sol ayağımın rahat etmemesi nedeniyle (Ayağım sorunludur biraz) Merrel marka su geçirmez, vibram tabanlı, polartec, yeşil - kahverengi renkli botu satmak istiyorum. Bot 43 numaradır ancak dar kalıplı olarak...