Arama sonuçlarınız

1. kfhrMAN

1999 grand vitara 2.5

selam arkadaşlar, KKTC den yazıyorum ben..99 model 2.5 otomatik temiz bir vitara buldum ancak hala kararsızım.amacım ağır off-road değil tabii..asfalt ve hafif arazi ne dersiniz..tavsiyeleriniz..?

2. kfhrMAN

jeep grand cherokee

Ynt: jeep grand cherokee evet arkadaşlar maalesef her türlü insan var..erken lastik değiştirmemiz isabetli oldu..aslında tank gibi araç..ama hala keyfini alamadım...çözeriz diye ümit ediyorum..burada yaptırabileceğimi yaptıracağım...daha sonra bi türkiye yapacağım...ya tam olacak...ya da...
  3. kfhrMAN

jeep grand cherokee

Ynt: jeep grand cherokee evet arkadaşlar 4 lastik yenilendi..her şey normale döndü..tabii bu seferde şanzıman bozukken duyamadığımız bir inilti uğultu sesi çıkmaya başladı.100-110 km cıvarında başlıyor ve devam ediyor..düşük süratlerde tık yok..ya sabır diyorum artık..sormak istediğim bu...

4. kfhrMAN

jeep grand cherokee

Ynt: jeep grand cherokee levent arkadaşım sağol ilgin için..valla emin ol bin pişman oldum daha şimdiden..ml270 cdi kullanmıştım daha önce..ne lastik ne şanzıman ne de difarensiyel ile hiç ilgim olmadı..Bu da benim şanssızlığım herhalde..dediklerini aynen yaptıracağım pazartesi..umarım...
  5. kfhrMAN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam arkadaşlari KKTC den katılıyorum aranıza.2000 jeep grand cherokee 4.7 L sahibiyim(1 haftalık). 52 yaşında yük.mimarım.Adım Akif.umarım jeep tutkum sorunlar yüzünden başlamadan bitmez..aldığım ilk amerikan araç olması ayrı bir konu..sizlerle tanışıp...

6. kfhrMAN

jeep grand cherokee

Ynt: jeep grand cherokee ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler.bu arada ben Kktc den yazıyorum.. adım akif..52 yaşında yük.mimarım...çok araç,çok 4x4 kullandım ama ilk kez bir amerikalı satın aldım..endişem biraz da bundan sanırım..önerileriniz benim için çok onemli..tabii ki olan biteni...

7. kfhrMAN

jeep grand cherokee

selam board..az önce üye oldum umarım daha çok birlikte olacağız..ben 1 hafta önce 2000 model jeep grand cherokee 4.7L bir araç aldım çok da severek aldım..ancak 100 km yol yapmadan ön şaft ve diferansiyel dağıldı..son derece mutsuzum..uzatmadan tüm parçalar değişti(2 el) son anda farkettik ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri