Arama sonuçlarınız

1. umherziehender

SATILIK ML 320, 2001 model, zavoli LPG, çeki demiri, dvd navi geri sürüş kameras

Ynt: SATILIK ML 320, 2001 model, zavoli LPG, çeki demiri, dvd navi geri sürüş kameras hemen geliyor !!!

2. umherziehender

SATILIK ML 320, 2001 model, zavoli LPG, çeki demiri, dvd navi geri sürüş kameras

merhaba, Şirket arabası sürmem sebebiyle 3 yıldır kullandığım ML 320 aracımı satıyorum. Aracımda Zavoli marka LPG sistemi mevcuttur. Kendi taktırttığım 255/55/80 18" jant ve lastiklerin yanı sıra 4 adet 17" jant yanında verileblir. Necvox marka DVD, Navigasyon, TV,radyo ve bluetooth telefon...
  3. umherziehender

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) resimler çok güzel, kamp yeri çok güzel, insanlar çok güzel, görünce ben de neden katılmadım dedim kendime. ??? tüm organizasyondaki arkadaşları tebrik ederim. Güzel bir gezi olmuş. :)

4. umherziehender

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, İsmim Recep Karakış, 41 yaşındayım, Makina Mühendisiyim, evli ve 1 çocuk babasıyım, Motosiklet sürmeyi severim. Siteye daha önce fotoğrafçılıkla ilgili giriş yapıyordum, daha sonra Aralık 2009 da Burak akkan kardeşimizle katıldığım Belgrad Ormanları...
  5. umherziehender

Uşak Genel Bilgiler

Ynt: Uşak Genel Bilgiler merhaba penguen, uşak hakkında ne çok bilgi toplamışsın.. teşekkürler Recep

6. umherziehender

Fotoğraflarla Uşak

Ynt: Fotoğraflarla Uşak çok güzel resimler objektivinize sağlık

7. umherziehender

Uşak İline Özgü Kelimeler

Ynt: Uşak İline Özgü Kelimeler çok güzel , valla ne diyen, epeydir duymamıştım bu kelimeleri, elinize sağlık.
  8. umherziehender

Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009) geziyle ilgili benim dışımda da oldukça çok resim çekilmiş, bakar mısın 12 sayfa olmuş... Sana da ayrıca teşekkür, sayende bir offroad gezisine katıldık.
  9. umherziehender

Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009)

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık 2009) naber Burak

10. umherziehender

Ynt: Yılın Son Off-road Etkinliği, Belgrad Ormanları Off-road Gezisi (27 Aralık bu sefer sadece fotoğrf çektik, bir dahaki sefere de aracın şoför mahalinde olmak isterim ona göre... Selamlar Recep

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,113
Kayıtlı Üye Sayımız
167,018
Kaydolan Son Üyemiz
spac emice

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR