Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi
birde aracın triger zinciri değişmiş diyorlar ama motor soğukken ses yapıyormuş ayarı gevşek bırakılmış diyor satan arkadaş ama tam bilmiyor acaba inansammı
Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi
araç önceden eyüp civarında satılıktı off roada girmiş bir araç gibi gözüküyor alan arkadaş eksiklerini yaptırdım diyor kilmetre orjinal acaba yorgun olup elimde patlarmı ;)
selamlar herkese hayırlı işler arkadaşlar malum sitede 134445942 nolu ilandaki manuel 2.0 V6 vitara için pazarlık yaptım ekstraları var ve hoş gözüküyor fiatıda uygun ancak bu araçlar karmaşık olduğu için yardımınızı rica ediyorum.daha önceden bu araca bakan bilen kullanan varmı aynı araç 4 ay...
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
selamlar arkadaşlar dizel terrano almak istiyorum sahibinden comdaki 104018393 nolu 2001 model araca bakan oldumu fiyatı uygun düşünceleriniz nedir teşekkürler
selamlar arkadaşlar sizden satılık bir niva için yardım rica ediyorum.sahibinden sitesindeki 109542417 nolu 2007 model için yardım istiyorum.araç komple boyalı ve km saati sadece 151 km.ye indirilmiş bu aracı inceleyen varmı fiatı 15 bine iniyor biraz daha indirim olabilir gibi servislerde...
selamlar arkadaşlar RRC klasik alma arefesindeyim 92627304 nolu otomatik ve 96102409 nolu manuel malum sitedeki araçları tanıyan ve durumunu bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum birde 1994 model manuel araç oluyormu ben yok zannediyordum sonradan takma şanzıman olabilirmi şimdiden teşekkürler
Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum
ilginize teşekkürler 10 bine alıp 10 bin tl masraf yapmak bana ters geliyor bence olduğu gibi binilmeli malzeme bu ne yapalım demeli az bütçeyle bu araç yürürmü onu merak ettim fiat ucuz olunca insan yeşilleniyor teşekkürler
Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum
arkadaşlar selamlar bende yeni üye sayılırım defender seveniyim sizden ricam sahibinden comdaki 94348481 nolu ilandaki uygun fiyatlı defenderla ilgili.bu aracı inceleyen varmı fiatı uygun ama neden satılmıyor?torpidosu eski ve geri vitesten atıyormuş masrafı...
Ynt: NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası
doğru aracın 4 tekeride makaslı . ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum araç gerçekten fabrikasından çıktığı gibi orjinal.selamlar
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
bencede araç iyi ama kilometresi çok fazla masraf açabilir birde vinç ruhsata işli değilse muayeneden geçmez heralde çünkü muayenesi yakınmış