Arama sonuçlarınız

1. K

89 Mode Pajero

Ynt: 89 Mode Pajero sahibinden.comda turuncu bir araç var isterseniz arayın satıdı yazmış ama ilan duruyor fena gözükmüyor

2. K

89 Mode Pajero

Ynt: 89 Mode Pajero selamlar bahçelievlerdeki turuncu pajeroyamı baktınız neyini beğenmediniz bende düşünüyorumda
  3. K

Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli

Ynt: Bd30 Motorlu Defender Ruhsata İşli selamlar aracınız satıldımı ilanı açılmıyor

4. K

1998 V6 2.0 180 Bin Km De Lpgli Vitara

Ynt: 1998 V6 2.0 180 Bin Km De Lpgli Vitara selamlar aracınızın fiyatı nedir sahibinden.com da varmı
  5. K

Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi selamlar ben düşünürken araç satılmış alana hayırlı olsun ben araştırmaya devam edeyim :'( :-\

6. K

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi triger zincirini yeniden değiştirmek kaça malolur aksiyon oto murat usta ekspertize kaç para alıyor

7. K

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi şimdiki sahibi yaptırmamış ben böyle aldım diyor gökay bey yaptırmış olabilir tabii doğruysa
  8. K

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi birde aracın triger zinciri değişmiş diyorlar ama motor soğukken ses yapıyormuş ayarı gevşek bırakılmış diyor satan arkadaş ama tam bilmiyor acaba inansammı
  9. K

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi lastikler tam sağ tam sol yapınca sürtermi yada bu difransiyeller o lastiği çevirebilirmi

10. K

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 2.0 İçin Yardım Talebi araç önceden eyüp civarında satılıktı off roada girmiş bir araç gibi gözüküyor alan arkadaş eksiklerini yaptırdım diyor kilmetre orjinal acaba yorgun olup elimde patlarmı ;)

11. K

selamlar herkese hayırlı işler arkadaşlar malum sitede 134445942 nolu ilandaki manuel 2.0 V6 vitara için pazarlık yaptım ekstraları var ve hoş gözüküyor fiatıda uygun ancak bu araçlar karmaşık olduğu için yardımınızı rica ediyorum.daha önceden bu araca bakan bilen kullanan varmı aynı araç 4 ay...
  12. K

Satılık 5 Kapı LPG.li 2000 Model Vitara

Ynt: Satılık 5 Kapı Lpg.li 2000 Model Vitara selamlar araç satıldımı duruyormu son fiat nedir

13. K

satılık samurai için yardım talebi

arkadaşlar selamlar sahibinden com.daki 115506723 nolu aracın durumunu bilen gören varmı sizce alınırmı ilginize teşekkürler araca karbüratör takmışlar iyimi kötümü üstadlar yardımcı olursa sevinirim samurai seveniyim
  14. K

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey selamlar arkadaşlar dizel terrano almak istiyorum sahibinden comdaki 104018393 nolu 2001 model araca bakan oldumu fiyatı uygun düşünceleriniz nedir teşekkürler
  15. K

Satılık Lada Niva için Yardım Talebi

selamlar arkadaşlar sizden satılık bir niva için yardım rica ediyorum.sahibinden sitesindeki 109542417 nolu 2007 model için yardım istiyorum.araç komple boyalı ve km saati sadece 151 km.ye indirilmiş bu aracı inceleyen varmı fiatı 15 bine iniyor biraz daha indirim olabilir gibi servislerde...

16. K

RRC almam için yardım lütfen

selamlar arkadaşlar RRC klasik alma arefesindeyim 92627304 nolu otomatik ve 96102409 nolu manuel malum sitedeki araçları tanıyan ve durumunu bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum birde 1994 model manuel araç oluyormu ben yok zannediyordum sonradan takma şanzıman olabilirmi şimdiden teşekkürler
  17. K

ustalardan bilgi rica ediyorum

Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum ilginize teşekkürler 10 bine alıp 10 bin tl masraf yapmak bana ters geliyor bence olduğu gibi binilmeli malzeme bu ne yapalım demeli az bütçeyle bu araç yürürmü onu merak ettim fiat ucuz olunca insan yeşilleniyor teşekkürler
  18. K

ustalardan bilgi rica ediyorum

Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum arkadaşlar selamlar bende yeni üye sayılırım defender seveniyim sizden ricam sahibinden comdaki 94348481 nolu ilandaki uygun fiyatlı defenderla ilgili.bu aracı inceleyen varmı fiatı uygun ama neden satılmıyor?torpidosu eski ve geri vitesten atıyormuş masrafı...

19. K

NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası

Ynt: NISSAN PATROL SWB (3 KAPI) ARIYORUM 93 -98 arası doğru aracın 4 tekeride makaslı . ihtiyacı olan olursa yardımcı olurum araç gerçekten fabrikasından çıktığı gibi orjinal.selamlar
  20. K

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey bencede araç iyi ama kilometresi çok fazla masraf açabilir birde vinç ruhsata işli değilse muayeneden geçmez heralde çünkü muayenesi yakınmış

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,932
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR