ustalardan bilgi rica ediyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan harung Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,436

harung

dfn arıyorum
Yer
bartın
merhaba
iyi sağlıklı mutlu günler diliyorym
defender alma sevdamızı noktalayamadık bir çok araca baktım ama olmadı maalesef ciddi bir zaman ve para emek kaybı
aracın resimleri var gidiyorsun görmeye pazarlığa en az 5 sene önceki hali.
sadece hafta sonları gezebileceğim bir defender arıyorum hobi amaçlı
malum sitede bir araç var bu araç ile ilgili bilgi sahibi ve düşüncesi olan sayın gezenbilir ailesinden yardım rica ediyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-1995-model-defender-2.5-d-otomobil-ruhsatli-50-bin-km-de-104355758/detay

Etiketler
Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum

o aracı bılmıyorum fakat su aracı bence bır degerlendırın kendısını sahsen bugun tanıdım aracın uzerınde puma motor orjınal hıdrolık kutusu coper lastık yukseltme kıtı vin sis ler arabada dunya var kesınlıkle aracım olmasa bu aracı gıder gorurudum akıl alacak gıbı degıl ben sadece puma motoru 8 tlye aldım cıkma kı hıcbır masrafı bosa yapılmamıs butun defendercılar bılırkı ustekı lıste olmazsa olmazlardır mukayese edın nasıl satılmamıs bu arac hayret amma reklam yaptım komısyoncu gıbı oldu ama sezarın hakkı sezara uzerındekı extralar ıscılıklerı ıle beraber satıs fıyatını cok rahat gecer aracta bedavaya gelır kolaylıklar.

linki vermeyi unutmuşum pardon
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-defender-110-130-ps-puma-motor-101786925/detay

Öncelikle Hayırlısı ne ise o olsun derim Ve 1.araç çok güzel görüntü ve tam full bir araca benziyor ama en önemlisi araç 3 kapı yan iki kapı yok ? ve ruhsatta ne geçiyor ? yan iki kapı olmadığına göre bence özel amaçlı bir araç olabilir satan arkadaşlar bana kızabilir ama görüntü bu 2. araç bildiğimiz defender ve sahibi aracına < aşık > ve yapılabilecek her şey yapılmış belki keyfe keder boya isteye bilir ama boya dışında hiç bir eksiği yok ve offroad camiasında hemen hemen herkez tanır aracı satmak için ilan vermesine rağmen şu an basamakları henüz yeniden yaptı bildiğim kadar araç Iğdırda iki sene evvel Sivasa gelmişti ben en son o zaman görmüştüm resimlerden çok şeyin olumlu yönde değiştiğini sizin açtığınız başlıktan fark ettim ve benim bilgilerime göre araçta 130 puma var ! karar sizin hayırlısı olsun diyorum tekrar saygılarımla

teşekkür ederim bilgileriniz için aracın modelinin yuksek olması beni biraz heyecanlandırdı doğrusu ama sizin dikkat çektiğiniz konuları hiç düşünmemiştim doğrusu
defeneder sahibi olmak meğer çok zormuş .

arkadaşlar selamlar bende yeni üye sayılırım defender seveniyim sizden ricam sahibinden comdaki 94348481 nolu ilandaki uygun fiyatlı defenderla ilgili.bu aracı inceleyen varmı fiatı uygun ama neden satılmıyor?torpidosu eski ve geri vitesten atıyormuş masrafı ne olabilir ilginize teşekkürler

harung' Alıntı:
teşekkür ederim bilgileriniz için aracın modelinin yuksek olması beni biraz heyecanlandırdı doğrusu ama sizin dikkat çektiğiniz konuları hiç düşünmemiştim doğrusu
defeneder sahibi olmak meğer çok zormuş .
:smiley: Ne kadar yüksek tamda konu ile ilgili siz arabayı yükseltmeyi düşünüyorsunuz ben aracın modelini !1988 i sattım Yola çıktım arıyorum Tabiri caizse ! ne çıkarsa bahtına Zunada peşrev olmaz misali !!! :smiley:

korhanyazgan' Alıntı:
arkadaşlar selamlar bende yeni üye sayılırım defender seveniyim sizden ricam sahibinden comdaki 94348481 nolu ilandaki uygun fiyatlı defenderla ilgili.bu aracı inceleyen varmı fiatı uygun ama neden satılmıyor?torpidosu eski ve geri vitesten atıyormuş masrafı ne olabilir ilginize teşekkürler

ayırdığınız bütçeyi bilmiyorum ama neredeyse emsallerine 30 bin lira yazanlar var. mekanik ve kaporta harici bir sıkıntısı yoksa eğer bu aracı 10 bine alıp 20 bin masraf ederseniz muhteşem temizlikte bir defender sahibi olursunuz. bence ilan aracın gerçek değerinde verilmiştir.

eğer bu konuda ciddi iseniz istanbul da defender toplayan bir ustayı alın götürün baksın aracınıza. boya kaporta elektrik vs için fiyat versin. gerçek maliyet çıkacaktır 3 aşağı 5 yukarı

ilginize teşekkürler 10 bine alıp 10 bin tl masraf yapmak bana ters geliyor bence olduğu gibi binilmeli malzeme bu ne yapalım demeli az bütçeyle bu araç yürürmü onu merak ettim fiat ucuz olunca insan yeşilleniyor teşekkürler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR