Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)
Çınladı kulaklarm gerçekten aklımdaydınz nereleri gezdiler acaba die....büyüsün grubumuz herkes gelsin:) sloganımızı da bütün izmir duysun:)
Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)
şimdi ben tekrar'Hadi Pazar Olsun!' dicem...siz bana bu hafta gelmedin diceksiniz:( ama haftaya 5 de ilk buluşma yerinde beklicem.bu hafta teknik arkadas arızasndan ötürü gelemedik.ama kalbim sizinleydi:)) o...
Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011)
Neyse imla kuralları bi yana:)))))))))))))
Ben ablama böle bişey yapmam atmam onu dereye:) kıyamam ben Fulya(özel ismi büyük harfle basladm:P) ablama:)
Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011)
Ömer ve Murat abiii orda olucazz:) olmus mu Murat abi:))))))))))))
Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)
harika bi yuruyus olduğu bi kaç karedn bile belli.umarım bi gün bizde oralarda yuruyus yapabiliriz:) bendn de çok slm bütün ankara ya:)
kesinlikle ömer abiye ve murat abiye çok dua ediyoruz:) ve gerçekten minnettarız. daha iki yürüyüş planına katıldım ama bu zamana kadar hiç yapmadığım bişeyi yaptığım için siz de buna yardımcı olduğunz için...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)
pardn:( ben tarihe bakmamışım:)
bundan sonra dikkat edicem:)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)
süperr bi yürüyüş oldu bu pazar çok güzeldi orda olmak:) teşekkürler:)
Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu
slmm simge ben izmirden:)
çok yeni daha tanışmamız trekking le...ama çok eğleniyorum ve mutlu oluyoruz.orda tanığımın herkese teşekkürler tüm yardımları için:)