Arama sonuçlarınız

1. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) Çınladı kulaklarm gerçekten aklımdaydınz nereleri gezdiler acaba die....büyüsün grubumuz herkes gelsin:) sloganımızı da bütün izmir duysun:)

2. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) şimdi ben tekrar'Hadi Pazar Olsun!' dicem...siz bana bu hafta gelmedin diceksiniz:( ama haftaya 5 de ilk buluşma yerinde beklicem.bu hafta teknik arkadas arızasndan ötürü gelemedik.ama kalbim sizinleydi:)) o...
  3. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011) Neyse imla kuralları bi yana:))))))))))))) Ben ablama böle bişey yapmam atmam onu dereye:) kıyamam ben Fulya(özel ismi büyük harfle basladm:P) ablama:)

4. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011) Ömer ve Murat abiii orda olucazz:) olmus mu Murat abi:))))))))))))
  5. simGeŞEN

Ynt: Gezenbilir; İzmir Güzelbahçe - Kavacık Dere Doğa Yürüyüş Duyurusu (02 Ocak 2011) orda olucazz murat ve ömer abii:)

6. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüşü (12 Aralık 2010) gerçektn kaçırdığıma üzüldüğüm bi yürüyüşş olmuş:( hayran hayran fotograflarınıza baktım.süpersinz yine:)

7. simGeŞEN

Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; Ankara - Eymir'de Yürüyüş, Sonra Balık Ekmek (05 Aralık 2010) harika bi yuruyus olduğu bi kaç karedn bile belli.umarım bi gün bizde oralarda yuruyus yapabiliriz:) bendn de çok slm bütün ankara ya:)
  8. simGeŞEN

Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010)

Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkaya Tepe - Narlıdere Yürüyüşü (19 Aralık 2010) hepiniz harikasınız:) tabii d90 da öyle;)
  9. simGeŞEN

Ynt: Gezenbilir; İzmir Gaziemir - Trazlı Köyü - Balçova Doğa Yürüyüşü (26 Aralık 2010) kesinlikle ömer abiye ve murat abiye çok dua ediyoruz:) ve gerçekten minnettarız. daha iki yürüyüş planına katıldım ama bu zamana kadar hiç yapmadığım bişeyi yaptığım için siz de buna yardımcı olduğunz için...

10. simGeŞEN

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) pardn:( ben tarihe bakmamışım:) bundan sonra dikkat edicem:)

11. simGeŞEN

Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Balçova Barajı - Beyoğlu Çeşme - Balçova Doğa Yürüyüşü (25 Ekim 2009) süperr bi yürüyüş oldu bu pazar çok güzeldi orda olmak:) teşekkürler:)
  12. simGeŞEN

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu slmm simge ben izmirden:) çok yeni daha tanışmamız trekking le...ama çok eğleniyorum ve mutlu oluyoruz.orda tanığımın herkese teşekkürler tüm yardımları için:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri