Arama sonuçlarınız

1. G

Sığ Su Bayılması

Ynt: Sığ Su Bayılması Ne yazık ki sığ su bayılması geçiren ve hayatını kaybeden kişilerden bazıları bu işi ve konuyu çok iyi bilen insanlardı , ama yine de oldu çünkü kendilerine veya gençliklerine çok güvendiler , çok büyük bir yanlış olduğunu bildikleri halde yalnız daldılar. Kendimizi ne...

2. G

İbrice'deki dalış merkezleri , irtibat numarası var mı

Arkadaşlar , İbrice'de dalanlar veya buradan tekneyle dalışa çıkanlar bilir, yazın bu limanda 3-4 dalış merkezinin tüp dolum istasyonları oluyor , burada tüp dolumu yaptırdığım halde hiçbirinin telefonun almadım ???. Bu merkezlerin hangisi olduğunu ve varsa telefon numaralarını bildirmenizi...
  3. G

Bozcaada

Ynt: Bozcaada Bu yıl Bozcaadaya gitmek istedim ama olmadı, ada küçük olduğundan adaya araçsız geçmek ve bisiklet kiralamak mantıklı olur mu? Aracımızı adaya götürmeden Geyikli vapur iskelesinde veya bir başka emin bir yerlere bırakma imkanı var mı acaba? Bilenler ne önerirler? Vapurda...

4. G

GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek ...Neyse sonunda atladığım hususu buldum , şimdi 3-4 harita bölgesini birleştirip <= 24MB yapıp etrex vista ya atabildim. Ekran küçük olduğu için biraz zorluyor ama yine de güzel. Yukarıda söylediğim iki program + mapsource yeterli oldu..
  5. G

GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek

Ynt: GMapTool ile img Dosyalarını Birleştirmek Navcity büyük Türkiye haritasını Gmaptool ile alt bölgelere böldüm ve sonra herbiri 8-10 MB civarı olan bölünmüş haritaların aynı anda sadece birini mapsettoolkit ile işleyip mapsource içine attım , bu şekilde mapsource da açılabiliyor...

6. G

GPSmap 60CSx Voice Yardım

Ynt: GPSmap 60CSx Voice Yardım Güle güle kullanın, acele posta derken neyi kastediyorsunuz? UPS , DHL mi yoksa USPS in her hangi bir türü mü? Bir de paket içeriği tanımında ne yazıyor ve değer belli mi?

7. G

Ynt: GPSmap 60CSx Voice Yardım Ses dosyasını buldum tamamdır..
  8. G

Ynt: GPSmap 60CSx Voice Yardım Merhaba, Elinizdeki Turkce_.vpm dosyasını bana gönderebilirmisiniz mümkünse , e-posta adresi verebilirim veya varsa link de belirtebilirsiniz.
  9. G

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Doğruymuş , ben biraz "site adviser" mağduru olmuşum ??? .

10. G

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Boreal'in web sitesinin adresi nedir? Google da arattım ama bir sürü alakasız site isimleri çıkıyor , firmanın kendi sitesinin linkini verebilirmisiniz , teşekkürler.

11. G

Garmin tümleşik haritaları ayırma

Ynt: Garmin tümleşik haritaları ayırma Bu GPS i PC ye taktığımda (USB) , cihaz harici bir disk birimi gibi falan görünmüyor , ancak mapsource ya da bir başka harita yükleme programı aracılığıyla GPS görünüyor , yani direkt dosya yükleme şansım olmad. İlginiz için teşekkürler.
  12. G

Garmin tümleşik haritaları ayırma

Ynt: Garmin tümleşik haritaları ayırma Bendeki cihaz el tipi etrex legend vista. Hafıza 24 MB dahili hafıza ( SD kart yok). Hafıza kısıtından dolayı, ben internetten bulduğum bir haritayı bu programla alt parçalara böldüm ama bunları Mapsource içine aktarmayı ve orada görüntüleyip mapsource...

13. G

Garmin Etrex H Hakkında

Ynt: Garmin Etrex H Hakkında Bende etrex legend vista H var. Sanırım benzer özelliklere sahipler , sitesinden karşılaştırma yapmadım. Sorun açıklanmaya çalışılmış ama yine de tam anladığımdan emin değilim. Yalnız şunu söyleyebilirim: Bir bölgeye giderken yapacağınız yolun kaydını...
  14. G

Harita yapımı ve yükleme konusuyla ilgili bazı linkler

Harita yapım ve yükleme konusunda çok çeşitli bilgiler konu içerlerinde geçiyor ama bu konuyla ilgili faydalı linklerin toplanacağı sabit bir sayfanın da yararlı olacağı kanaatindeyim. Buraya sadece link ilave edip, yorumları yanıtları başka başlıklarda devam etmek herhalde daha iyi olur...
  15. G

mapsorce için detaylı harita

Ynt: mapsorce için detaylı harita yorum nedir anlamadım , açıklama lütfen..

16. G

mapsorce için detaylı harita

Ynt: mapsorce için detaylı harita Bu dosya adı değişikliğ yaparak indirdiğiniz haritayı görüntüleyebiliyorsunuz, denedim oldu fakat bir problem var, ben bu büyük haritadan bir bölgeyi kesip kopyalamak ve daha küçük boyutlu bir harita olarak saklamak istiyorum ama olmuyor. Harita üzerinde kes...
  17. G

Konu Açmadan Önce Arama Yapabilirsiniz!

Ynt: Konu Açmadan Önce Arama Yapabilirsiniz! - Forumda arama yapayım dedim , mesaj olarak bana " aradığınız kelime kısa , daha büyük kelimelerle arama yapın " diye mesaj çıkıyor , şaka olmalı ::) herhalde.. 10 harfli bir kelime yazmıştım oysa, sorun nedir acaba? - İkinci husus, yazdığım son...
  18. G

Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar)

Ynt: Artvin - Rize (Karçal, Kaçkar) Çok güzelmiş. Oktay, Son fotolarında kamp malzemelerinin katırlara yüklendiğini yazmışsın , sizin malzemeler mi? Bir de bu dönüşte katır ayarlama işi ve zamanlaması nasıl yapılıyor merak ettim. Kaçkar yaylaları 2008 de biraz gezmiştim. Ayderde kalıp sonra...

19. G

Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ?

Ynt: Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ? Ender Bey, Yok araçla değil yaya gidilecek zaten. Sitede " kaçkar rotaları" başlığı altında Erdem Souksu'nun 22/12/2006 tarihli mesajında verdiği bir rota çizimi var http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2276.0 , benim aklımdaki yürüyüş rotasına...
  20. G

Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ?

Ynt: Arazi Araçlarıyla Kaçkar Deniz Gölü ? Ender bey selam, Sanırım böyle bir rota benim aklımda da var. Kavrondan başlayıp b. deniz gölü tarafından geçmek , bir gece çadır kurmak sonra sonra dağın güney tarafına geçip oradan zirve yapmak, bu 1 gece daha gerektirebilir. Sizin söylediğiniz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR