Arama sonuçlarınız

1. quickcan

Amatöre yardım etmek isteyen ?

Merhabalar, daha önce fotoğraf deneyimi olmamış biriyim. Bugün bir makina gördüm Zenit 122 adında bir makina. Bana çok çekici geldi. Nasıl bir makinadır, keyif verir mi? Özelliğini araştırdım biraz ama bir şey bulamadım. Amacım duran nesneleri çekmek genelde. Açıkcası büyük amacım eğlence...

2. quickcan

Süper Görüntü (VW - Amarok)

Ynt: Süper Görüntü (VW - Amarok) Beklentilerinizden neleri karşılamadı? Merak ettim :) Kilitli dif. olan bir araç yerden yüksek bir araç. Bildiğim kadarı ile içi bir otomobil konforunda olan bir araç :) Neleri karşılamadığını cidden merak ettim :D
  3. quickcan

Model Araba...

Ynt: Model Araba... Ankara her zaman toplanıyor :) Yarın yine toplanıyoruz min. 3 kişi :D

4. quickcan

Model Araba...

Ynt: Model Araba... Yarın (19 haziran 2011) Ankara Batıkent'te 6-7 kişi toplanıyoruz. Katılmak isteyenleri bekliyorum. Yer: Atlantis city'nin arkasındaki pazar yeri. (ulaşım olarak metro kullanabilirsiniz. Metrodan indiğinizda gimsa nın önündeki yoldan aşağıya doğru geldiğinizde alanı...
  5. quickcan

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri desenize iyiki suda stop etmemiş :D Çok iyi bu kadar başarılı olacağını zannetmezdim. :) Seneye bir araba alıcam Aslında Hız ve modifiye düşkünü birisiyimdir ama aşırı hızdan Öbür tarafa göç etmekten korkuyorum :) onun için bir jimny veya duster düşünmekteyim :)...

6. quickcan

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri çok iyi :) peki o su geçişinden sonra bir sorun oldu mu? Ufak çaplı da olsa herhangi birşey ? :)

7. quickcan

Dacia Duster Testleri

Ynt: Dacia Duster Testleri bu araçta herhangi bir modifiye var mı? Varsa neler olduğunu öğrenebilir miyim? :)
  8. quickcan

Model Araba...

Ynt: Model Araba... Bir arada kullanmak daha zevkli olur tabii ki.. Ankara'da olanlarla haberleşirsek güzel bir olay olabilir :)
  9. quickcan

Rize Gezisi; Kayıp Şelale

Ynt: Rize Gezisi; Kayıp Şelale çok güzel bir gezi daha olmuş ümit abi. :) nice keyif dolu gezmelere.. :)

10. quickcan

duster'a xenon far

Ynt: duster'a xenon far görüşü artırmak isterseniz 4300k lik ampul almalısınız. Yağmurda, karda en iyi gösteren ampul budur. :)

11. quickcan

Model Araba...

Ynt: Model Araba... başlığın ilgi çekmesine sevinidm. Defender'in birebir modelini yapmak mümkün. O ancak defender'in modeli elektrikli bir rock crawler olur. Buradan fotoğraflarını görebilirsiniz. http://www.hobbyrc.com/forum/threads/43447-Crawler-Foto-Galerimiz... Ben Ankara'dayım. Buluşma...
  12. quickcan

Model Araba...

Ynt: Model Araba... ilginizi çektiği için sevindim. :) Fiyat sadece araç olarak 850tl (heryerde 1050tl civarında ben biraz ucuz aldım :) )

13. quickcan

"Dacia Duster alır mıydınız?" anketi

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi abiler kusura bakmayın ama konuyu birkez daha okuyun bence. Serkan abiye neler dendiğini bir kez daha görün. Sonra hak vereceksiniz. Saygılarımla CAN..
  14. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Sonuçta her araca birşeyler yaparak araziye giriyorlar. Duster için de normal..
  15. quickcan

Model Araba...

Merhaba belki ilginizi çeker veya burada da modeller ile ilgilenen vardır diye başlık açmak istedim. Ben 1 yıldan uzun süredir modelcilikle ilgileniyorum. Aracımı alalı daha 5-6 gün anca oldu. Aracım: HPI Savage X 4.6 Reverse modeli. Buyrun fotoğrafları : By quickcan at 2011-04-08 By...

16. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi oyh. şimdi kötü oldum yarın okulum var daha. İyi geceler dilerim.
  17. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi olur olur neden olmasın bakın Ümit abiye sürekli geziyor Duster'i ile. Bu arada Duster 1.5dCi aracın bakım aralıkları 20.000km oldu almak için bir neden daha :)
  18. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi Kullanıcıları bu araçtan memnunlar, ancak her araç gibi arada birkaç kişi çıkıyor tabii memnun olmayan. Ama memnun olanlar bu araçtan her geçen gün daha güzel işler çıkarıyor. :) bizim isteğimiz araç sahipleri Geziler düzenlesinler. :D arazide görmek...

19. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi tamamda hüseyin bey, karşılaştırmayı siz başlattınız sanki.. sizden önceki abimiz sadece kendi fikirlerini yazmış. :)
  20. quickcan

Ynt: "Dacia Duster alır mıydınız?" anketi konfor ve fiyat olarak x6 üstün olabilir ancak karda, yağmurda, çamurda Duster daha iyi. :D videoları izleyin onlar size anlatır. :) donaım olarak eksik bir araç o konu doğru ama arazide Duster x6dan iyi :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

SON KONULAR

Geri