Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimde 2009 model l200 4x4 den çıkma 4 adet orjınal 16 jant tertemiz,245/70/16 cooper atr lastıkler %60 dan yukari diş kalınlığı,yol bilgisarayi ve dodıkler mevcuttur.Lazım olan arkadaşlar özelden ulaşabılırler.
Ynt: L 200 Yükseltme ve vinç montajı
mafsalla şaft oluşabılecek sorun çzülenılıyor.Diğer konularda sizinle hem fikirim ama hiç bir şey karsılıksız olmuyor hayatta ama getle yukseltmekle profosyonel kitle yukseltmek daha sağlikli olduğu forumlarda gözetledım ama maliyet acısında uçuk rakamlara...
merhabalar söylediğiniz getleri takmadan zaten rot başlarını bağlama imkanınız olmuyor.bizim yaptığımız getle yukseltme sonucunda aracın aks ve tabla burrçlarının son haddınde çaliştiğini görduk,uzun vadede bunların sorun yaşatacaği kesin ve aracın ön...
Ynt: L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler
aracımı satın aldıgımda üzerinde 245/70/16 lastık vardı.4 cm lık aparatla kaldırdıktan sonra 285/75/16 mt sınıfı lastık taktık her hangi bir surtme yaşamadım.perferman konusunda rall art olduğu için çok bir kayıp olmadi.sadece aks acıları ve alt...
Ynt: Satılık Mitsubishi l200 için ön yükseltme getleri
merhabalar bende sizinki gibi getle aracımda yukseltme yaptım ve sızınle aynı sorunları yaşıyorum eskı sessızlıgını ve rahatlığını arıyorum ıstedıgım göruntuyu yakaladım ama surus keyfı sıfır olunca ezıyete dondu sızın takıp ettıgınız yolu...
ön takımda aks acılarını bozmamak için başka bi değişiklilik yaptınızmı? veya şu ana kadar her hangi bir sorun yaşadınızmı ? teşekkurler
Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !
her şey iyi guzelde bu ebatlar takılınca aks lar vs zarar verıyorsa takanlar nasıl takıyor bu zarar goren aksamların dahada guclendırılmesı mumkun değilmi ?? bu yazılanları okuyunca o zaman bu araca hıc bır sey yapmamak lazım o zamanda ne...